❌İndirim Bitti! 135.338 TL INTEL U5 245KF - RTX 5090 Oem paket (yılın ilk en iyi sistemi)

rtx5090 alacak adam 2.elde bu kart 100-110k falan denk gelecek şekilde alır diye düşünüyorum. piyasa da yüksek meblağ nakit dönmüyor. 10-20 daha koyar 9-10 gibi taksitle alırlar.
2.elde işiniz zor :)
kullanmak için bence mükemmel fırsattı

Fiyat oldukça uygun.

İşlemci anakart ve ekran kartının ederi 135.000 TL geri kalanlar bedava gibi bir rakama geliyor (İşlemci 9 - Anakart 4 - Ekran kartı 122)

Olur da %10-15-20 ek indirim gelirse bu sistemi unutmayalım

En ucuz 5090 sıfır fiyatları (sahibinden)

Alıntıyı görüntüle
atom parçalamak isteyen alsın kasayı

Kartı satmak için alan arkadaşlar iki kere düşünsün bence, aralık başı kasım indirimlerinde aldığım 5090 lardan ventusu 115 den sattım (120 ye almıstım), game rock da 120 civarından zar zor (124 e almıstım) satıldı. (2 kartı da vade farksız 10 taksit almıştım düşük kayıpla nakite çevirmek için) İnsanlar çıkarıp nakit 120k kolay kolay vermiyor, taksitle almayı tercih ediyor. 6-9 taksit ile. Bu kartın da edeceği malum sitede 100-110 arası maksimum.

Kartı satmak için alan arkadaşlar iki kere düşünsün bence, aralık başı kasım indirimlerinde aldığım 5090 lardan ventusu 115 den sattım (120 ye almıstım), game rock da 120 civarından zar zor (124 e almıstım) satıldı. (2 kartı da vade farksız 10 taksit almıştım düşük kayıpla nakite çevirmek için) İnsanlar çıkarıp nakit 120k kolay kolay vermiyor, taksitle almayı tercih ediyor. 6-9 taksit ile. Bu kartın da edeceği malum sitede 100-110 arası maksimum.
Bu kart ikisinden de iyi bu arada iyi fiyatlara satmışsınız

Ekler

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    61.3 KB · Hit: 62
yok 5090 ı satıp kalanıyla sıfır sistem dizmek için aldım sistemi :kekw:
İstanbuldaysan bi ihtimal 120k altına satabilirsin gibi duruyor.
Benim yaşadığım yer de bu kart satılmaz :) gideceğini bilsem, bende alırdım

İstanbuldaysan bi ihtimal 120k altına satabilirsin gibi duruyor.
Benim yaşadığım yer de bu kart satılmaz :) gideceğini bilsem, bende alırdım
Ankaradayım benim de arafta kaldığım tek konu elimden hemen çıkarabilecek miyim yoksa diğer parçaların hepsi tam istediğim gibi. Hedeflediğim fiyat 120.000 TL Şubat sonuna kadar. Kalan parçalar 16 ya geliyor 3 taksitle aldım.
Elimde ki eski bileşenleri elden çıkarıyorum bu yüzden sistem arıyordum

Ankaradayım benim de arafta kaldığım tek konu elimden hemen çıkarabilecek miyim yoksa diğer parçaların hepsi tam istediğim gibi. Hedeflediğim fiyat 120.000 TL Şubat sonuna kadar. Kalan parçalar 16 ya geliyor 3 taksitle aldım.
Yakınmışız bende Kenyadayım :)
şehir dışına eft falan satamazsın da, Ankara içi elden nakit trink para veren çıkar diye düşünüyorum. çoğunluğu memur kesimden oluşuyor.

Hocam ben bu diğer parçaları kullanmayacağım için uygun fiyatlarla satmayı düşünüyorum hani ekran kartını kullanma niyetin yoksa ki benim de tek niyetim ekran kartını kullanmak sistem geldiğinde iptal etmiş olursanız haberleşiriz.

Geri