1000Tl civarına mouse arıyorum

Trool

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
İyi günler arkadaşlar. Şu an kullandığım Havit ms1002 modelli mouse bozuldu. Tekerleğiyle kaydırma yapamıyorum ama tekerleğe bastığım zaman çalışıyor. Bunu yapabilir miyim? yapamazsamda mouse önerisi istiyorum sizlerden karışım 21-22 santim ve bu mouse elime tam oturuyor. Tercihim kablolu. 1000-1500 civarı bütçem var.

Arkadaşım bu fareyi atmış ama elim çok fazla terliyor farede durduğu zaman bir sıkıntı olur mu?

onlar nasıl oluyor hocam bilmiyordum. yaklaşık 5 sene önce bilgisayarı topladıktan sonra çok fazla parçalara bakıp takip etmedim
gank'ten machinike modellerine bakabilirsin. kuponla istediğin aralığa geliyor ve trimode. hem bluetooth dongle ile hem de kablolu kullanabiliyorsun

içinde batarya var hoca işte şarj ediyon şapkadan tavşan çıkartmıyorlar
Bilmediğim kısım şu bataryayı şarj ederken normal kablolu mouse gibi kullanabiliyor muyuz? Mac farelerde olmuyordu galiba alttan olduğu için yada bildiğiniz iyi bir model var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gank'ten machinike modellerine bakabilirsin. kuponla istediğin aralığa geliyor ve trimode. hem bluetooth dongle ile hem de kablolu kullanabiliyorsun
İçlerinden önerdiğiniz bir model var mı

Son düzenleme:
Geri