paket kaybını hiç yaşamadığın için bilmiyorsun bilmediğin şeyler hakkında konuşma 2 ay paket kaybının loldeki laglanmalarını yaşadım Lafta değilim Tecrübedeyim ama senin gibiler gelip boş laf konuşur bulunduğu ortamı kirletip gider daha fazla kirletme buraları ve tekrar uyarıyorum Bilgi sahibi olmadığın şeyler hakkında konuşmuyorsun...loldeki karakter titreme sorununun 2 sebebi var zaten, 1 hareket öngörme diğeri ise yüksek fps.
paket kaybı mouse hz i karakteri titretmez, direkt olarak oyunu titretir xd bir şey bilsen neyse dicem ama havaya çöp bilgi sallamayı bırakman lazım
kendin yazıyorsun ama okumuyorsun herhalde d, paket kaybı karakter titremesine sebep olmaz oyunun laglanmasına sebep olur. Senin sahip olduğun tecrübenin 10 katı bende varpaket kaybını hiç yaşamadığın için bilmiyorsun bilmediğin şeyler hakkında konuşma 2 ay paket kaybının loldeki laglanmalarını yaşadım Lafta değilim Tecrübedeyim ama senin gibiler gelip boş laf konuşur bulunduğu ortamı kirletip gider daha fazla kirletme buraları ve tekrar uyarıyorum Bilgi sahibi olmadığın şeyler hakkında konuşmuyorsun...
kendin yazıyorsun ama okumuyorsun herhalde d, paket kaybı karakter titremesine sebep olmaz oyunun laglanmasına sebep olur. Senin sahip olduğun tecrübenin 10 katı bende var
karakter lag varmış gibi kasma donma varmış gibi hareket