🔥İndirim Adidas Samba OG Erkek Beyaz Spor Ayakkabı 2.644TL (Sadece 44 Numara)

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333
Fiyatı piyasa ortalamasının 1000TL altında satıcı Trendyol ihtiyacı olan değerlendirebilir.

47.5 lazım

Hocam şu paylaştığın adidas ayakkabıları alsam korsan adidas mağazası açarım

Hocam şu paylaştığın adidas ayakkabıları alsam korsan adidas mağazası açarım
Uygun fiyata düşünce paylaşıyorum hocam ihtiyacı olan alsın diye de bazen çok boş yapılıyor diye düşünüyorum konuların altında.

Uygun fiyata düşünce paylaşıyorum hocam ihtiyacı olan alsın diye de bazen çok boş yapılıyor diye düşünüyorum konuların altında.
ben öyle düşünmüyorum herkesin ihtiyacı farklı forumda bazıları kendi ihtiyacı olmayan ürünleri görünce saçma sapan yorum yapıyorlar

ben öyle düşünmüyorum herkesin ihtiyacı farklı forumda bazıları kendi ihtiyacı olmayan ürünleri görünce saçma sapan yorum yapıyorlar
Haklısın hocam 1k düşmüş ayakkabı mesela yok kalitesi kötü yok numaram vesaire 40 tane yorum var Trendyolda yorumları büyük çoğunlukla olumlu mesela bu insanlar bilmiyor mu para verdiklerin ürünün kalitesini

Haklısın hocam 1k düşmüş ayakkabı mesela yok kalitesi kötü yok numaram vesaire 40 tane yorum var Trendyolda yorumları büyük çoğunlukla olumlu mesela bu insanlar bilmiyor mu para verdiklerin ürünün kalitesini
takipteyiz hocam sıkıntı yok teşekkürler

Her olumlu yorum alan ürünü alıyorsanız sıkıntı var. Normal ayak tabanına sahibim ve bu ürünün tabanı dümdüz, içindeki ayak tabanı normal ayak tabanına sahip olanlar için ideal değil çok rahatsız edici. Ben alacak olan arkadaşlar için rahat olmadığını belirttim forum sayfasının amacı sadece indirimli ürün paylaşmak mı? Her üründe yüksek puanlar var çakma kulaklıklara bile 5 puan veren insanlar var ona göre alışveriş yapmak lazım.

Her olumlu yorum alan ürünü alıyorsanız sıkıntı var. Normal ayak tabanına sahibim ve bu ürünün tabanı dümdüz, içindeki ayak tabanı normal ayak tabanına sahip olanlar için ideal değil çok rahatsız edici. Ben alacak olan arkadaşlar için rahat olmadığını belirttim forum sayfasının amacı sadece indirimli ürün paylaşmak mı? Her üründe yüksek puanlar var çakma kulaklıklara bile 5 puan veren insanlar var ona göre alışveriş yapmak lazım.
Tamamen haksız değilsin tabikide dostuım bende insanlar faydalansın diye paylaşıyorum sonuç olarak çoğu paylaştığım ayakkabıya böyle yorumlar gelince sinir bozucu olabiliyor. Bu ayakkabı piyasa fiyatının oldukça altında ve satıcı güvenilir diye paylaştım. Kusura bakma kalbini kırdıysam.

Sende haklısın dostum konunun altına makara yaptık. Senin paylaştığın indirimli ürünlerle ilgili bir sorunum yok sadece bu ayakkabıdaki deneyimim çok kötüydü. Sende kusura bakma.

Fiyatına değmeyecek bir ayakkabı bence. Çok kalitesiz.
Alakası yok. Adidas'ın en efsane ve kaliteli modellerinden biri. Zaten o yüzden 77 yıldır varlığı sürdürüyor. Diğer yorumunuzda belirttiğiniz şey ayakkabının teknolojisinin eski olması ilgili kalitesiyle alakalı bir olay değil. Kaldı ki bir zahmet eski olsun 77 yıllık ayakkabı dediğim gibi. Konfora çok önem gösterenler için uygun bir ayakkabı hiçbir zaman olmadı bu model zaten.

Son düzenleme:
Geri