Cam mousepad önerisi ve alınır mı?

Sofu_54

80+
Reaksiyon skoru
174
Dostlar selam, şuan elimde 5 tane falan orta segment mousepad var ancak hem kirlenmeleri hep bir süre sonra performanslarını kaybetmeleri sebebiyle cam almayı düşünüyorum. Önerir misiniz, önerirseniz. Çok kazıklanmadan ve performansıda iyi olan önerilinizi bekliyorum.

buna bakıyorum hocamda 45x40'ın renkleri kalmamış 40x40 bana küçük geliyor.
Bana wraithin tüm ürünleri çok kazık geliyor, bir cam nasıl işlemcimle aynı para olabilir. Son zamanlda ürün sonrası desteği hakkında da şikayetler duydum.

buna bakıyorum hocamda 45x40'ın renkleri kalmamış 40x40 bana küçük geliyor.

Bana wraithin tüm ürünleri çok kazık geliyor, bir cam nasıl işlemcimle aynı para olabilir. Son zamanlda ürün sonrası desteği hakkında da şikayetler duydum.
banada öyle geliyor. Bence genel olarak cam mousepadler kazık ya.

Ne oynadığına bağlı. bende de wraith cam var ama şu an kenarda duruyor. apex ve overwatch oynarken kullanıyordum, cs2 oynadığım için bıraktım.
illa alcam diyorsan https://www.beastespor.com/cam-mouse-pad 2 tane ürün var hangi istiyorsan istersen hibrit dene o da pek kirli olmaz yıkaması kolay performansı da düşmez. tabi ne oynadığı bağlı çok önemli biri

Ne oynadığına bağlı. bende de wraith cam var ama şu an kenarda duruyor. apex ve overwatch oynarken kullanıyordum, cs2 oynadığım için bıraktım.
illa alcam diyorsan https://www.beastespor.com/cam-mouse-pad 2 tane ürün var hangi istiyorsan istersen hibrit dene o da pek kirli olmaz yıkaması kolay performansı da düşmez. tabi ne oynadığı bağlı çok önemli biri
Speed ile semi speed arası seviyorum, valo oynuyorum elo immo onun harici arc raiders. CS2 de neden kullanmıyorsunuz hocam? Sürekli yıprandıkça almaktan sıkıldım valla.

banada öyle geliyor. Bence genel olarak cam mousepadler kazık ya.
Yani orası öyle bi camın 50 dolar etmeside garipte 150-200 dolar falan hadi ordan yani zaten wraithin sattığı tüm ürünlerin çok kar marjlı geliyor.

Apex,Overwatch gibi oyunlar oynamıyorsanız glasspadler tamamen gereksiz kumaş mousepadler çok daha iyi.

Speed ile semi speed arası seviyorum, valo oynuyorum elo immo onun harici arc raiders. CS2 de neden kullanmıyorsunuz hocam? Sürekli yıprandıkça almaktan sıkıldım valla.

Yani orası öyle bi camın 50 dolar etmeside garipte 150-200 dolar falan hadi ordan yani zaten wraithin sattığı tüm ürünlerin çok kar marjlı geliyor.
cs, valorant gibi fps oyunlarında cam pad pek önerilmez. istersen prof ol aim tutturmak zorlaşıyor hem kol kası ağrıtıyor. mousepad normal 2–3 yıl rahat götürür çok terliyorsan kol bandı al( https://wraithesports.com/products/wraith-esports-arm-sleeve?_pos=1&_sid=dd70ac7cb&_ss=r ) neredeyse hiç kirlenmez. cam alsan bile mouse skatezleri 1 ayda erir. orta segment dediğin onlar speed sayılır hibrit olan alabilirsin speed aynı gibi durdurma iyi bana sorarsan kumaş alsan daha iyi valorant oynadığına göre. mousepadsiz masa üstünde oyna aimi ne kadar rahat tutabildiğini anlarsın.

O iki oyunda ne lazım hocamda diğer oyunlarda yok, düzenli olarak mousepad almaktan sıkıldım.
Hocam mousepad öyle 2 haftada değiştirilen bir şey değil ki.Kaliteli bi mousepad alın 6 ayı aşan süre rahat kullanırsınız.Benim kalitesiz rampage mousepad vardı 2 yıl kullandım ben onu.Şuandada Esptiger Shanhai Series Tang Dao kullanıyorum rahat 1 yıl götürür gibi duruyor.

Hocam mousepad öyle 2 haftada değiştirilen bir şey değil ki.Kaliteli bi mousepad alın 6 ayı aşan süre rahat kullanırsınız.Benim kalitesiz rampage mousepad vardı 2 yıl kullandım ben onu.Şuandada Esptiger Shanhai Series Tang Dao kullanıyorum rahat 1 yıl götürür gibi duruyor.
yazılımcıyım onun haricide oyun oynuyorum çok aktif kullanıyorum yılda 2-3 kere mouse pad değiştirmekten sıkıldım

yazılımcıyım onun haricide oyun oynuyorum çok aktif kullanıyorum yılda 2-3 kere mouse pad değiştirmekten sıkıldım
Hocam bende günde en az 3 saat cs giriyorum.Bende aktif kullanıyorum ama dediğim 1 mousepadi gibi 1 yıl kullanırsınız düzenli temizlemeyi unutmayın ama.

Geri