Gigachadprime
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
telefonu daha yeni aldım ama kamerası okadar karıncalıyorki sanki 480p miş gibi arka kamerada var ön kamera dahada vasat bu yazılımsal bi şey mi yoksa kamera bu kadar kötümü?
Kötüdür giriş seviye cihaz bir şey beklememek lazım. Bol ışıklı ortamda karıncalanma geçer.telefonu daha yeni aldım ama kamerası okadar karıncalıyorki sanki 480p miş gibi arka kamerada var ön kamera dahada vasat bu yazılımsal bi şey mi yoksa kamera bu kadar kötümü?
malesef her türlü karıncalanma var anlamadığım şey redmi 12 kat kat daha iyi çekiyorKötüdür giriş seviye cihaz bir şey beklememek lazım. Bol ışıklı ortamda karıncalanma geçer.
1. Ön diğer ikisi arkaatsana bi buraya bi foto
silmeme rağmen tekrar hata veriyor iki kamerada lest kirli diyeLensi temizlemeyi denediniz mi belki ondan kaynaklanabilir.
Yazılımsal bir sorun diye düşünüyorum çünkü telefonun GSMArena'da kamera incelemesi o kadar da kötü değil.silmeme rağmen tekrar hata veriyor iki kamerada lest kirli diye
Giriş seviyesi değil orta segment diyebiliriz.Hocam bişey beklemeyin bu tür telefonlardan giriş seviyesi zaten