Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Zackiycik

80+
Reaksiyon skoru
1
Ram'leri Merntest'ten geçirdim sorun yok, ve bir sürü önerilen yöntemi denedim ve halen bir çözüm bulamadım bunu bir ara hiç yapmıyordu ve şuanda tekrar başladı, Sadece belli başlı oyunlarda yapıyor. (Arc Raiders, Valheim, Albion Online)

@Emre Zengin

Ryzen 5 5600X
Kingston Furry 16gb2x Ram
Kingston 516gb M2
Zotac RTX 4060 8GB Ekran Kartı
Gigabyte a520m k v2

Windows kaç kullanıyorsunuz ve otomatik güncellemeler açık mı? Bazen günceller kaynaklı olabiliyor

Ram'leri Merntest'ten geçirdim sorun yok, ve bir sürü önerilen yöntemi denedim ve halen bir çözüm bulamadım bunu bir ara hiç yapmıyordu ve şuanda tekrar başladı, Sadece belli başlı oyunlarda yapıyor. (Arc Raiders, Valheim, Albion Online)

@Emre Zengin
Ramleri tek tek kullanmayı denedin mi? Fiziksel şekilde test etmende fayda var

SSD sağlık kaç acaba? Bende çoğu kez SSD kaynaklı oldu.

Windows 11 kullanıyorum güncellemeler açık.
Ramler hakkında her şeyi denedim 0 2 tane ram alıp yeniden taktım hatta.
Ssd sağlığı kontrol sırasında baya yüksek görünüyordu bir daha kontrol ederim.

@Emre Zengin
Hocam RAM'lerin bir tanesinde ya da işlemcinde problem olabilir. Başka Minidump dosyası var mıdır? İşlemciyi teste soktun mu acaba? RAM'leri değiştirip denemişsin.

diğer tüm minidump dosyaları aynı hatayı veriyorlar size atayım hemen
işlemci testini yaptığımda pek bir sorun gözükmüyor ama sizin önerdiğiniz bir test varsa yapabilirim hangi uygulamayı kullanmalıyım

@Emre Zengin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,528
Üyeler
187,695
Son üye
ı mıss her
Geri