Sekme değiştirince ekranda görüntü gidip geliyor

Reaksiyon skoru
1
bir kaç gün önce başladı sorun, görüntü git-gel yapmaya başladı. dp kablo çıkarıp hdmi takınca sıkıntı yok gibiydi. sorun dp kablosundadır diye 0 kablo aldım. kafasına göre kapanıp açılmayı bıraktı ama bu sefer de bir şey izlerken yeni bir şey açınca ekran gidip gelmeye başladı.

kart amd 7800 xt ve driveri güncel
zzzzzz.webp

sorun nedir? çözümü var mı? yoksa garantiyi için arıyım mı? tüm parçaların garantisi devam ediyor

videosu burda

Son düzenleme:
bir kaç gün önce başladı sorun, ekran durduk yere gidiyordu. dp çıkarıp hdmi takınca sıkıntı yok gibiydi. sorun dp kablosundadır diye 0 kablo aldım. kafasına göre kapanıp açılmayı bıraktı ama bu sefer de bir şey izlerken yeni bir şey açınca ekran gidip gelmeye başladı.

kart amd 7800 xt ve driveri güncel
Alıntıyı görüntüle
sorun nedir? çözümü var mı? yoksa garantiyi için arıyım mı? tüm parçaların garantisi devam ediyor

videosu burda
baska prizde dener misin hocam

monitör kapanmıyor. ekrandaki görüntü gidip geliyor. hdmi takılıyken sorun yok dp geçince yapıyor. 0 dp kablosu aldığım halde düzelmedi.
Monitörün dp girişi fln temassızlık mı yapıyo dicemde tam video izlerken olması başka zaman olmaması garip

Alıntıyı görüntüle

bu değil mi chromenin sistem ayarlarında? bunu kapattım
Windowstan da kapatın ama kapatmışsınızdır zaten bide freesync ve hdr yi kapatıp dener misiniz bide chatgpt dp sürümü kaç kullanıyorsunuz bilmiyorum ama 1.4 se 1.2 ye düşürmeyi söyledi. Bide 10-bit color seçeneğini kapatın

Geri