Silco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,795
İlginç vergi dahil de 368tl tutuyor ne güzelGümrüğe takılma değil shein onları gödnermiyorlar.
İlginç vergi dahil de 368tl tutuyor ne güzelGümrüğe takılma değil shein onları gödnermiyorlar.
akıllı priz öneririm almadıysan. https://tr.shein.com/16A-Wifi-Smart...lBusinessFrom=0-1_81537379|0-2&pageListType=4Bulursan bana da haber et
Bende ard arda dün yaptım kaçtan sonra bilmiyorum ama hala banlıBence tarayıcı daha garanti olur ben dün 3 hesap açıp ard arda sipariş vermiştim sıkıntı olmadı
Aldım teşekkürler
Tarayıcıdan tabi ki. Hatta son siparişi sanal windows üzerinden verdim.Hocam yeni hesaplara tarayıcı üzerinden mi giriyorsunuz yoksa uygulama üzerinden çıkış yapıp falan mı giriyorsunuz
Şu son 2,3 ayda çok satıcı geldi onunda etkisi var birde bunlar fraud engelleme sistemini yaparken çok yanlış ayar yapıyorarkadas bu siteler ne biçim olmuş ya
sepete 2 ürün ekliyorum alayım diyorum onayla diyorum bu ürün bitti diyor. öbürünü ekliyorum satın al diyip tam kart gircem buda bitti diyor. tam bir zaman dolandırıcısı olmuşlar sepete ekledim ekledim 5-6 kalem 1000 liralık sepet oldu 3-5k. neyse 1-2 parça bişey alıp çıkıyorum ama zamanında aliexpress vb. abudik gubudik bir çok yerden alışveriş yapıyorduk bu kadar da üçkağıtcı değillerdi. aksine bugün amazon us nasıl calısıyorsa tam olarak o kalitede iş yapıyorlardı.,
hesap başına 1 ürün mü alınıyor ne var ne yok aldırmadı en son 1 parça esya kalınca alabildim, indirimde aramıyorum öyle alacagım 3-5 parça bisiy vardı onlarıda tr fiyatına getirdi ztn
abi valla beynim yandı. 2-3 tane lamba alayım dedim 1 tanesini bile alamadımŞu son 2,3 ayda çok satıcı geldi onunda etkisi var birde bunlar fraud engelleme sistemini yaparken çok yanlış ayar yapıyor![]()
bu ürün bazında söylemiyorum ancak sheinde bazı ürünler bizim ülkemize gönderilmiyor.Bazı rgb led şeritler (cogu gelmiyor) içerisinde dahili batarya olan tüm ürünler (mini fan el feneri vs gibi) yada motorsiklet lambaları vs gibi şeyler.Temu gibi değil yani çoğu şeyi yollamıyor.Ancak yinede telefon kabloları şarz cihazları (45w ugreen kargo dahil 205 TL'ye felan geliyor) vs gibi işinize yarayacak ürünleri alabilirsiniz şubat ayı gelmeden önceabi valla beynim yandı. 2-3 tane lamba alayım dedim 1 tanesini bile alamadım
Unable to ship order https://tr.shein.com/LED-Computer-M...-Lamp-p-50096953.html?mallCode=1&imgRatio=1-1
bi tane bulmuştum istediğim gibi 270tl olan şey sepette 1200 küsür oldu
sana linkini attığımda 370e düşüyor bari bunu alayım dedim onuda alamıyorum sebebi bellimi ? ticket açtım ama yok beklenmez yani bir monitör lambası istiyordum yıllardır. bari kapanmadan alayım dedim
Bu ürün ne işe yarıyorabi valla beynim yandı. 2-3 tane lamba alayım dedim 1 tanesini bile alamadım
Unable to ship order https://tr.shein.com/LED-Computer-M...-Lamp-p-50096953.html?mallCode=1&imgRatio=1-1
bi tane bulmuştum istediğim gibi 270tl olan şey sepette 1200 küsür oldu
sana linkini attığımda 370e düşüyor bari bunu alayım dedim onuda alamıyorum sebebi bellimi ? ticket açtım ama yok beklenmez yani bir monitör lambası istiyordum yıllardır. bari kapanmadan alayım dedim
edit2: çoğu şeyi alamıyormuşum şansımı temuda deneyim ulan 1 saattir lamba almaya calısıyorum kafayı yersin ya
45w ugreen ile kablosu iyi fiyata geliyor doğrubu ürün bazında söylemiyorum ancak sheinde bazı ürünler bizim ülkemize gönderilmiyor.Bazı rgb led şeritler (cogu gelmiyor) içerisinde dahili batarya olan tüm ürünler (mini fan el feneri vs gibi) yada motorsiklet lambaları vs gibi şeyler.Temu gibi değil yani çoğu şeyi yollamıyor.Ancak yinede telefon kabloları şarz cihazları (45w ugreen kargo dahil 205 TL'ye felan geliyor) vs gibi işinize yarayacak ürünleri alabilirsiniz şubat ayı gelmeden önce