KingDeViL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 974
Şu tarz ürünleri seviyorsanız bence 1 set alın. Bir daha denk gelmeyebilir. 4-5 tane satmıştım bunlardan
1000tl diyor reisŞu tarz ürünleri seviyorsanız bence 1 set alın. Bir daha denk gelmeyebilir. 4-5 tane satmıştım bunlardan
Alıntıyı görüntüle
acılmıyorKonudaki fiyatlara vergi dahildir.
Her hesap 1 ürün indiriminden faydalanabilir, fiyatlar yeni hesap için geçerlidir.
Yeni hesap açtıktan sonra profilden puan kısmına girip görevleri tamamlayıp 121 puana tamamlanması gerekiyor.
Ödeme adımında hem kupon hem puan kullanılmalı.
Bulduğunuz bu tarz ürünleri konuda paylaşırsanız birlikte yararlanmış oluruz.
Termal pad 100’lü 30tl
![]()
Fanlar ve Soğutma
api-shein.shein.com
Gpw grip tape 2 adedi 35 tl
120 adet dot skatez 48tl
Samsung watch 7 kordon 3 adedi 43 tl
Leobog graywood v4 switch 20 adedi 52tl
Attack shark coiled klavye kablosu 120tl
102₺ ye cx07 aldım geçtim
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
@KingDeViL hocam bu ürünü de satın almış mıydınız acaba?
Daha vergisini de ekleyeceksin. 8pin ve 24 pin 2li paket.1000tl diyor reis
Anakartında 4pin 12v çıkışı varsa takarsın.hocam bu anakarta takılır mı resimde 4 pin gösteriyor ama bilemedim
Alıntıyı görüntüle
reis bu ayak ısıtıcı iş yapıyor mu. uzun süre pc başında durunca ayağım üşüyordaMesela az önce teslim aldığım ayak veya koltuk için ısıtıcı gayet güzel. Fakat herkese hitap etmeyebilir. 235tl
Alıntıyı görüntüleKadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güneş enerji usb şarj
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Açıklamasında ws2812 yani adreslenebilir led olduğu söyleniyor ama görseldeki standart bir rgb şerit led. Ne geleceği belli değil kısaca ben 30 metre olanı aldım bakalım neyle karşılaşacağız. Genelde pc kasalarında bulunan kontrolcü 3 pinli olan yani ws2812b ve türevleri için destek veriyor. Sizin kontrolcünüzde ki pinler destekliyorsa deneyebilirsiniz şansınızı.hocam bu anakarta takılır mı resimde 4 pin gösteriyor ama bilemedim
Alıntıyı görüntüle
Yapıyor yapmaz mı. Ama ben ayak için olanları daha çok tavsiye ederim.reis bu ayak ısıtıcı iş yapıyor mu. uzun süre pc başında durunca ayağım üşüyorda![]()