Alınirusb hub alıp uzun süre kullanan var mı? alınır mı
Yapıyor yapmaz mı. Ama ben ayak için olanları daha çok tavsiye ederim.
Mesela bende şundan da var : Bunları patik terlik gibi evde giyilen ürünün içine koyup power banka bağlıyorum ateş gibi oluyor:
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Ya da şunlara da göz atabilirsin.:
Şundan bende alayım hatta hesap açabilirsem
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Akıllı saat alamazsın pilli ürünleri göndermiyorlarakıllı saatler kaliyor mu gümrükte bilen varmı![]()
deme sepete ekleniyorda dedim sorayımAkıllı saat alamazsın pilli ürünleri göndermiyorlar
Satın alım kısmında reddediyor direktdeme sepete ekleniyorda dedim sorayım
Kanka bende var bundan fena değil parasına göre. Ama ayağını ısıtmaktan ziyade ayağının sıcaklığını koruyor gibi düşün bu ürünübu 33tl ye geliyor ama yorumlarda beğenmeyenlerde var. sen denediysen masa başı iş yapar diyosan alıcam kral. parası mühim değilde hesap açmak zor o yüzden soruyom![]()
Ürün güzel. Kulladığın adaptöre göre sıcaklık verir. Benim ayaklar ateş gibi oluyor. Çok sıcak olursa da terletir hasta olursun. Güzel ürün al gitsin. Hareket edeceğin zaman fişlerini söküveriyorsun.bu 33tl ye geliyor ama yorumlarda beğenmeyenlerde var. sen denediysen masa başı iş yapar diyosan alıcam kral. parası mühim değilde hesap açmak zor o yüzden soruyom![]()
2 çorap arasına koysak daha güvenli olur değil miÜrün güzel. Kulladığın adaptöre göre sıcaklık verir. Benim ayaklar ateş gibi oluyor. Çok sıcak olursa da terletir hasta olursun. Güzel ürün al gitsin. Hareket edeceğin zaman fişlerini söküveriyorsun.