Rebelx zenith alınır mı ?

Murats1

80+
Reaksiyon skoru
48
dostlar selam. yıllarca kullandığım ofis koltuğum kırıldı. yerine koltuk bakıyorum. çok bütçe ayırmayı da düşünmüyorum. zenithin kumaşı gözüme rahat geldi. kullanan var mı ? önerir mi ?
yerine alternatif olarak ne önerirsiniz max bütçe 6k oda zorlarsam en son olur.
teşekkürler.

dostlar selam. yıllarca kullandığım ofis koltuğum kırıldı. yerine koltuk bakıyorum. çok bütçe ayırmayı da düşünmüyorum. zenithin kumaşı gözüme rahat geldi. kullanan var mı ? önerir mi ?
yerine alternatif olarak ne önerirsiniz max bütçe 6k oda zorlarsam en son olur.
teşekkürler.
Model ile ilgili bir bilgim yok ancak rebelx markasının basic modelini kullanıyordum 4. ayında ters takla attırarak düşürdü beni ölüyordum az kalsın xd ve tekerleği rezalet yürümüyor resmen.

Model ile ilgili bir bilgim yok ancak rebelx markasının basic modelini kullanıyordum 4. ayında ters takla attırarak düşürdü beni ölüyordum az kalsın xd ve tekerleği rezalet yürümüyor resmen.
asjdlajdalsjdas geçmiş olsun dostum. önermiyorsun anladığım kadarıyla 😅

asjdlajdalsjdas geçmiş olsun dostum. önermiyorsun anladığım kadarıyla 😅
Teşekkür ederim :D dediğim gibi modeli bilmiyorum ama marka ile pek iyi geçmişimiz yok bir modeli kötü diye hepsi kötü olacak diye bir şey yoktur ama yine de dikkat et tabii :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim :D dediğim gibi modeli bilmiyorum ama marka ile pek iyi geçmişimiz yok bir modeli kötü diye hepsi kötü olacak diye bir şey yoktur ama yine de dikkat et tabii :D
Benim önerim kendim de aldım hawk fab 4 indirimde 5000 TL'ye almıştım. (fiyatı uçmuş 8k nedir :D kesinlikle o kadarını haketmez)

Benim önerim kendim de aldım hawk fab 4 indirimde 5000 TL'ye almıştım. (fiyatı uçmuş 8k nedir :D kesinlikle o kadarını haketmez)
Doğrudur ama benim için önemli olan kullanıcı yorumu. Yaşadığın deneyim yeterince kötü 😅 o yüzden başka model bakayım en iyisi. Fab4 bütçenin üstü malesef

hazır indirim varken bunlara bakabilirsin rebelxe göre daha kalitelidir

fab1 modeli güzel gözüküyor
Bu tip koltuklarda dikkat etmem gereken bir özellik var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,109
Üyeler
187,775
Son üye
TostReis
Geri