Shein indirimli ürünler

Temu'dan aldığım 4 tane oyuncak gümrükte kaldı. Hiç bir şey olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun olmaz. Gümrükte bana göre barkodu okutup çıktıyı kargo üzerine yapıştırıp köşeye atıyorlar. Bu kargo kime gelmiş hangi adresine gelmiş vsvs baktıklarını sanmam. Uğraşmazlar o kadar kargo içinde böyle şeylerle
o zaman farklıydı şimdi farklı olacak. danışman isteyecek belki beyan isteyecek. O zaman iade istersen depo ücreti gibi bazı ücretleri iade etsen bile yansıtma ihtimalleri var ondan bahsediyorum

o zaman farklıydı şimdi farklı olacak. danışman isteyecek belki beyan isteyecek. O zaman iade istersen depo ücreti gibi bazı ücretleri iade etsen bile yansıtma ihtimalleri var ondan bahsediyorum
Pek fazla sipariş vermemek lazım 6 şubattan sonra gelirse depo ücreti alırlar yıllar önce arkadaşım 5 adet hdd sipariş vermişti gümrükte kalınca iade için depo parası da istemişlerdi.

O zaman farklı değildi. Oyuncakların da basitleştirilmiş gümrük kanunu kaldırıldı. Tamamen yasaklanmadı. Gümrük ücretlerini ödeyip hala alabilirsin. Bana gelen sms de o şekildeydi. Ürünü almak istiyorsanız normal gümrük işlemleri uygulanması gerekmektedir felan yazıyordu. Sonra şirkete mail attım. Temu'dan ücret iadenizi isteyiniz dediler.
Diğer 3 üründen ne sms geldi ne başka bir şey. Temu'da gümrük sorunu gibi bir şey yazıyordu. Ücret iademi aldım ürünlerden haber yok.

Belki imha edilmiştir ondan sms veya depo ücreti de çıkamamış da olabilir.

aynen öyle onu demek istemiştim.
Bilmiyorum ama bu bilgiler doğruysa hızlı çalışıyorlar daha yeni sipariş verdim
1.webp

yok bir şey olmaz. o zaman sevmediğim adama 5liralık 100 tane ürün sipariş edeyim uğraşsın dursun

Artık her açtığımda hesaba telefon istiyor

Temuda karayoluyla gönderilir olan çanta vs tarzı büyük kargolar havayoluna dönmüş.
Temudan Türkiyeye göre fiyat avantajı olan ürün önerisi var mı

Ödeme kısmında her şeyi uygularsan düşüyor. Kargo garantisini kaldır puanları kullan %70 lik kuponun aktif olduğuna vs bak
400tl lik sepet bi anda 1700-2000 e çıkıyor yoksa dediklerini yapıyorum zaten

Geri