yusuf7878
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,484
Yani o da tam belli değil ama BN650'den platform yeniliği ve topoloji olarak daha iyi olduğu aşikar. C- bir ünite şimdilik.
Yani o da tam belli değil ama BN650'den platform yeniliği ve topoloji olarak daha iyi olduğu aşikar. C- bir ünite şimdilik.
yarın sabahtan incehesap arayıp, sağda ki kasa ile parça stok değişimi talep etse ara fark eft ile istiyorlar. yani yaparlar. ama en garanti uğraştırıcısız tekrar sipariş vermek (stok bitmediyse)
ve fiyat artmadıysayarın sabahtan incehesap arayıp, sağda ki kasa ile parça stok değişimi talep etse ara fark eft ile istiyorlar. yani yaparlar. ama en garanti uğraştırıcısız tekrar sipariş vermek (stok bitmediyse)
Bizim satıcıların yaygın yaptığı bir çakallık türü maalesef alıyorlar pc'yi açıyorlar çalışıyor mu ? çalışıyor sat gitsin ömrü ve kalitesi kimin umrundapsu ya dikkat etmemiştim
para hemen gelmez. nakit aldıysan iptal etme. yarın incehesap mh ara segotep 750w psu değiştir ara fark öde.stok bitmedi ama iptal edince para hemen geri gelir mi bilmiyorum o yüzden denemedim
bu psudan uzak dur almabundan alsam nasıl olur iyi mi
Bir güç kaynağı üzerindeki ettikette 80+ yazmasa bile 80+ olabilir. 80+ sadece bir sertifikadır. üretici ister ekler, ister eklemez.merhaba daha 30 40 dk önce gaming gecesinden indirimde pc aldım ama psu ya dikkat etmemiştim 650w 80+ değil başka psu almalı mıyım sizce yoksa sorun olmaz mı