Yeni pc aldım psu 80+ değil değişmeli miyim

+740 TL'ye aldığı C tier psusu değil mi ? keşke onu alsaymış :D
Alıntıyı görüntüle
Yani o da tam belli değil ama BN650'den platform yeniliği ve topoloji olarak daha iyi olduğu aşikar. C- bir ünite şimdilik.

1767998126520.webp

+740 TL'ye aldığı C tier psusu değil mi ? keşke onu alsaymış :D
Alıntıyı görüntüle
yarın sabahtan incehesap arayıp, sağda ki kasa ile parça stok değişimi talep etse ara fark eft ile istiyorlar. yani yaparlar. ama en garanti uğraştırıcısız tekrar sipariş vermek (stok bitmediyse)

yarın sabahtan incehesap arayıp, sağda ki kasa ile parça stok değişimi talep etse ara fark eft ile istiyorlar. yani yaparlar. ama en garanti uğraştırıcısız tekrar sipariş vermek (stok bitmediyse)
ve fiyat artmadıysa :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu ya dikkat etmemiştim
Bizim satıcıların yaygın yaptığı bir çakallık türü maalesef alıyorlar pc'yi açıyorlar çalışıyor mu ? çalışıyor sat gitsin ömrü ve kalitesi kimin umrunda :D

stok bitmedi ama iptal edince para hemen geri gelir mi bilmiyorum o yüzden denemedim

bundan alsam nasıl olur iyi mi

Ekler

• 1767999525416.webp
    1767999525416.webp
    66.1 KB · Hit: 23
merhaba daha 30 40 dk önce gaming gecesinden indirimde pc aldım ama psu ya dikkat etmemiştim 650w 80+ değil başka psu almalı mıyım sizce yoksa sorun olmaz mı
Bir güç kaynağı üzerindeki ettikette 80+ yazmasa bile 80+ olabilir. 80+ sadece bir sertifikadır. üretici ister ekler, ister eklemez.

hoca belli ki bütçen yok şimdilik idare et, bütçen olursa yardımcı oluruz şimdi ne desek boş.

Kullan bir şey olmaz zaten hepsini A tier alacam desen yeniden sistem toplaman gerekir. Takılma o kadar dandik bir marka değil sonuçta. 750w ile değiştirebilyosan onu dene 1. sayfadaki arkadaşın dediği.

Son düzenleme:
Bir sürü kasa opsiyonu varmış direkt alırken alacaktın.

Artık almışın bence kullan gitsin. İyice patlayacak hali yok günlük kullanımda. 2-3 yıl garantili zaten PC sonuç olarak.

Öyle 1500-2000 TL bandında aldığın PSU'da bundan kaliteli olmayacaktir. Az eli yüzü düzgün olsun dedimi 4k bantlarına çıkman gerekecek çünkü.

Geri