Nostaji Windows xp pc için öneriler.

Crysis 1in miydi 2nin ek paketi var warhead onu kurun

Çok stabil olmuyor gerekli uygulamaları kurunca artıyor , günümüze modern yapmak için integral edition ve legacy update şart

Bir torrent en iyisi hocam indirmeye başlamıyor çoğu zaman qtorrent flatout2 aklımda bayadir indireceğim
qbittorrent en güvenlisi ondan dedim bittorent güvenilir değildi en son. r/piracy de gördüğüm kadarıyla.

Crysis 1in miydi 2nin ek paketi var warhead onu kurun
crysis 2 repack hata veriyor oyunu kurulu indirmem lazm yada başka setuplu bulamadım mecbur ana pc den indirip atacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

qbittorrent en güvenlisi ondan dedim bittorent güvenilir değildi en son. r/piracy de gördüğüm kadarıyla.
Tam tersi diye hatırlıyorum hocam maden yaptırıyordu pc ye :D

Vay anam babam bee..

Mohaa, ra2 de guzel gider
tam isimleri nedir indireceğim

crysis 2 repack hata veriyor oyunu kurulu indirmem lazm yada başka setuplu bulamadım mecbur ana pc den indirip atacağım

1767990475677.webp
1767990491014.webp
1767990622273.webp

r/piracy , r/FMYTH ve r/pirated games kaynaklarının hepsinde en çok önerilen qbittorrent , bittorrent ile karıştırılmaması için de uyarı geçiyorlardı bir ara :D
1767990874439.webp

Bu da neden sıkıntılı olduğunu açıklıyor.

Son düzenleme:

Bahsettiğim arkadaş bu 1 yada 2 değil :D ara oyun gibi bir şey bu
1768001507942.webp

Bu neymişş niye duymadım bunu ben
İyidir oynayın Crysis de ki 1 zaman çizgisinde adanın diğer tarafında Psycho olarak oynuyorsunuz eğer cidden ilk defa oynayacaksanız size iyi bir nostalji ve zevk yaşatır şefim zaten final sahnesi tanıdık gelir 1'i hatırlıyorsanız :D

Bu neymişş niye duymadım bunu ben
O nesli bilip nasıl duymamış olabilirsin ya acilen dene

İyidir oynayın Crysis de ki 1 zaman çizgisinde adanın diğer tarafında Psycho olarak oynuyorsunuz eğer cidden ilk defa oynayacaksanız size iyi bir nostalji ve zevk yaşatır şefim zaten final sahnesi tanıdık gelir 1'i hatırlıyorsanız :D
1i oynamadan bunu oynadığım için kendi kendime spoiler atmıştım :(

Geri