Akıllı Saat Önerisi 5k

grant

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
131
Bütçe
5000
Merhabalar arkadaşlar akıllı saat arıyorum bileklik değil zaten var. Uzun ömürlü ,özellik önemli şarjı en az 2 gün gitse fena olmaz. SIM kart desteği olmak zorunda değil zaten bu fiyatada nasıl olur bilmiyorum. Birde rahatça kordon bulabileceğim lütfen. Bütçe 5k.

Merhabalar arkadaşlar akıllı saat arıyorum bileklik değil zaten var. Uzun ömürlü ,özellik önemli şarjı en az 2 gün gitse fena olmaz. SIM kart desteği olmak zorunda değil zaten bu fiyatada nasıl olur bilmiyorum. Birde rahatça kordon bulabileceğim lütfen. Bütçe 5k.
Huawei Watch Fit 4.

Telefon markan ne
Huawei android kullanıyorum genel :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Huawei Watch Fit 4.

Galaxy Watch nasıldır ? Bir sürü özelliği var WearOS kullanıyor. Şarj biraz sıkıntı sadece gibi duruyor.

Huawei android kullanıyorum genel :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galaxy Watch nasıldır ? Bir sürü özelliği var WearOS kullanıyor. Şarj biraz sıkıntı sadece gibi duruyor.
Watch 6 kullanıyorum aynı 44mm gayet memnunum şarjı 2 3 gün gittiği oluyor samsung dışı telefonlarda gemini man in modlu apklarını kurarak tüm özelliklere erişebilirsiniz

Watch 6 kullanıyorum aynı 44mm gayet memnunum şarjı 2 3 gün gittiği oluyor samsung dışı telefonlarda gemini man in modlu apklarını kurarak tüm özelliklere erişebilirsiniz
Galiba bende watch 6 alacağım.

7 ile aşağı yukarı aynı fiyat olması lazım
Hocam android 10 cihaz kullanıyorum bana sıkıntı çıkartır mı watch 7 ? 11 istenmiş ancak arama yapacağım mesela max. telefon ile olan bağlantıda.

bende arayıştaydım huawei watch fit4 ve xiaomi band 9 pro modelini buldum karşılaştırınca watch fit 4 alacağım spor için alıcam ben.

Geri