Hadicanmsnde
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 436
x 9070 xt li olan sistemi almanı öneririmArkadaşlar iki sistem arasında kaldım. Hangisini almak mantıklı akıl verebilir misiniz ?
bencede 9070xt li derimArkadaşlar iki sistem arasında kaldım. Hangisini almak mantıklı akıl verebilir misiniz ?
R
x 9070 xt li olan sistemi almanı öneririm
Bende o sistemde takılı kaldım. Sizin de önerebileceğiniz bu fiyattan daha düşük 9070xtli gözünüze çarpan veya bunu al dediğiniz sistem var mı ?bencede 9070xt li derim
bakayım hocam hemen bi 5070 li derdim ancak anakartı fanı hoşuma gitmedi şahsi görüşüm olarak iş yaparmı yapar ama tam verimi alamazmış gibi hissedebilirsinizBende o sistemde takılı kaldım. Sizin de önerebileceğiniz bu fiyattan daha düşük 9070xtli gözünüze çarpan veya bunu al dediğiniz sistem var mı ?
2 kasada power biraz kötü değiştire bilirseniz değişitirin ekstra 1. seçmek daha mantıklı sıvı soğutucuyu değiştire bilirseniz iyi olur çok iyi değil modeli kule tipi her türlü yeterArkadaşlar iki sistem arasında kaldım. Hangisini almak mantıklı akıl verebilir misiniz ?
Elimde stok fan var onu takabilirim aslında fakat anakart gibi şeyler hoşuma gitmedibakayım hocam hemen bi 5070 li derdim ancak anakartı fanı hoşuma gitmedi şahsi görüşüm olarak iş yaparmı yapar ama tam verimi alamazmış gibi hissedebilirsiniz
Hazır sistem içinde maalesef değiştiremiyorum ama dediğiniz gibi sıvı soğutmaya bi bakayım2 kasada power biraz kötü değiştire bilirseniz değişitirin ekstra 1. seçmek daha mantıklı sıvı soğutucuyu değiştire bilirseniz iyi olur çok iyi değil modeli kule tipi her türlü yeter
hocam incehesaptan size çok güzel bir kasa yaptım şahsi görüşüm olarak bence gayet 1x16 ddr5 li sadece ileride ram alsanız yeterli bence ama topladığım kasanın linkini atamıyorum eski hali geliyor nasıl yapabilirimElimde stok fan var onu takabilirim aslında fakat anakart gibi şeyler hoşuma gitmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hazır sistem içinde maalesef değiştiremiyorum ama dediğiniz gibi sıvı soğutmaya bi bakayım
aslında bütçe söylersen başka kasa baka bilirizElimde stok fan var onu takabilirim aslında fakat anakart gibi şeyler hoşuma gitmedi
Hazır sistem içinde maalesef değiştiremiyorum ama dediğiniz gibi sıvı soğutmaya bi bakayım
Bende o sistemde takılı kaldım. Sizin de önerebileceğiniz bu fiyattan daha düşük 9070xtli gözünüze çarpan veya bunu al dediğiniz sistem var mı ?
Sepete ekleyip ekran görüntüsü atabilir misiniz?hocam incehesaptan size çok güzel bir kasa yaptım şahsi görüşüm olarak bence gayet 1x16 ddr5 li sadece ileride ram alsanız yeterli bence ama topladığım kasanın linkini atamıyorum eski hali geliyor nasıl yapabilirim
Bütçe Max65 bin hocama
aslında bütçe söylersen başka kasa baka biliriz
ssd + ram ekstra olarak gold psu alırsınız keyfinize kalmışSepete ekleyip ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Bütçe Max65 bin hocam
2 kasada psu kötü ayrıca bunlarda 5060ti var arkadaşın attığın 9070xt li sistem daha iyi anakart 9070xt sistemde bi süre götürür yada değiştirir ordan