bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,063
Olacaksa da tek konu olsun sayfanın yarısı bunlarla dolu
Dediğim gibi görüntü kirliliğiOlacaksa da tek konu olsun sayfanın yarısı bunlarla dolu
Emin ol en çok din konusu açılıyor.Ben konu dışı teknik sorun açtığımda 1 kişi bile cevap vermiyor max 20 izlenme alıyor ama Ergen'in biri şu kıza nasıl açılır "ben kızlardan korkuyorummmm" diye zavallica konular açınca 400-500 görüntülenme alıyor.
Konu dışı da olsa bence teknoloji formunda bu kadar çok din, kız vs. Konusu açılmaması gerek
Bende konu dışına giriyorum her gün. Son zamanlarda bir arkadas sürekli kuran mucizeleri diye konular açıyor o yüzden daha çokmuş gibi ama ergenlerin açtığı kız konuları daha fazla etkileşim alıyor ve daha çok açılıyorDediğim gibi görüntü kirliliği
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Emin ol en çok din konusu açılıyor.
Dostum o arkadaşın açtığı Kuran mucizeleri konusu artık görüntü kirliliği olmaya başladı ve tartışmaya sebep veriyor forum düzeni bozuluyorBende konu dışına giriyorum her gün. Son zamanlarda bir arkadas sürekli kuran mucizeleri diye konular açıyor o yüzden daha çokmuş gibi ama ergenlerin açtığı kız konuları daha fazla etkileşim alıyor ve daha çok açılıyor
Olay omu simdi? Ben ne diyorum sen ne diyorsunDostum o arkadaşın açtığı Kuran mucizeleri konusu artık görüntü kirliliği olmaya başladı ve tartışmaya sebep veriyor forum düzeni bozuluyor