DEĞERLİ FORUM SAKİNLERİ BEKLENİYORSUNUZ!

Din ve Felsefe Konuları

• EVET YETER ARTIK

Oylar: 4 40.0%
  • HAYIR BİR SORUN YOK

Oylar: 6 60.0%

• Oy kullanan toplam üye
    10
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Olacaksa da tek konu olsun sayfanın yarısı bunlarla dolu

Ben konu dışı teknik sorun açtığımda 1 kişi bile cevap vermiyor max 20 izlenme alıyor ama Ergen'in biri şu kıza nasıl açılır "ben kızlardan korkuyorummmm" diye zavallica konular açınca 400-500 görüntülenme alıyor.
Konu dışı da olsa bence teknoloji formunda bu kadar çok din, kız vs. Konusu açılmaması gerek

Olacaksa da tek konu olsun sayfanın yarısı bunlarla dolu
Dediğim gibi görüntü kirliliği
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben konu dışı teknik sorun açtığımda 1 kişi bile cevap vermiyor max 20 izlenme alıyor ama Ergen'in biri şu kıza nasıl açılır "ben kızlardan korkuyorummmm" diye zavallica konular açınca 400-500 görüntülenme alıyor.
Konu dışı da olsa bence teknoloji formunda bu kadar çok din, kız vs. Konusu açılmaması gerek
Emin ol en çok din konusu açılıyor.

Dediğim gibi görüntü kirliliği
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Emin ol en çok din konusu açılıyor.
Bende konu dışına giriyorum her gün. Son zamanlarda bir arkadas sürekli kuran mucizeleri diye konular açıyor o yüzden daha çokmuş gibi ama ergenlerin açtığı kız konuları daha fazla etkileşim alıyor ve daha çok açılıyor

Bende konu dışına giriyorum her gün. Son zamanlarda bir arkadas sürekli kuran mucizeleri diye konular açıyor o yüzden daha çokmuş gibi ama ergenlerin açtığı kız konuları daha fazla etkileşim alıyor ve daha çok açılıyor
Dostum o arkadaşın açtığı Kuran mucizeleri konusu artık görüntü kirliliği olmaya başladı ve tartışmaya sebep veriyor forum düzeni bozuluyor

Dostum o arkadaşın açtığı Kuran mucizeleri konusu artık görüntü kirliliği olmaya başladı ve tartışmaya sebep veriyor forum düzeni bozuluyor
Olay omu simdi? Ben ne diyorum sen ne diyorsun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen