Daha iyi bir laptop alabilir miydim?

anilg1310

80+
Reaksiyon skoru
80
Bütçe
80000
Merhaba, bu fiyat bandında en iyi bunu buldum. Ve bunu aldım 79.300 tuttu tam. 1 lira bile daha çıkma şansım yoktu gırtlak sonu son bütçem buydu. Oled ekran olması detayı da cezbetti. Hakkındaki düşünceleriniz nedir? [i5 13420H + 4050'li] HP Omen'den geçiş yapıyorum. HP Omen 849t1EA modeli. (eski laptopum)
açıkçası daha iyi bir seçenek yoktu gibi 79 binliraya. ben aldıktan sonra normal fiyatı olan 85'e tekrar yükseldi. buna yakın özelliklerde daha ucuz olan tek casper gibi monster gibi alınmayacak markalar vardı açıkçası. ve legion'un segment ve kalitesinde bir şey göremedim.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-intel-core-i7-13650hx-24gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-1-wqxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-83ly00cjtr-p-HBCV0000A1DDVF?magaza=Mgs Electronics

aradığın küçük ekran kaliteli bir şey ise daha iyisini alamazsın o bütçede

aradığın küçük ekran kaliteli bir şey ise daha iyisini alamazsın o bütçede
zaten montiöre bağlı kullanıyorum. legion'un ekranı oled olması mükemmel zaten ama zaten dediğim gibi 4k 32inç monitöre bağlı şekilde kullanıyordum eski omen'imi bunu da öyle yaparım büyük ihtimalle. oled ekranın güzelliğini de ne zaman tadarım bilmiyorum laptop ekranına alışırsam oled monitör almak zorunda kalırım :D

Geri