YILDIRIM ÇARPINCA PC KAPANIYOR

NEsTHER

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar bu gün rdr2 oynarken yağmur yağıyordu ve yıldırım çarptı elektrikler gitmedi ama pc kapandı ve pc akım korumalı prizde çalışıyor sonra pc yi geri açtım valoranta girdim 30 dk kadar geçti yine yıldırım çarptı ve yine pc kapandı akım korumalı prizdenmi yoksa pc ile alakalı bir sorunumdur bilmiyorum ve kapanması çok sinir bozuyor

Evdeki diğer elektronik cihazlara bir şey olmuyor sadece bilgisayar mı kapanıyor? Yıldırım nereye çarpıyor normalde etkilememesi lazım bu kadar.

... Yıldırım düşüyor ve senin sorunun oyun oynamak mı? Bu gece es geç, bozacan PC yi😂

Merhabalar bu gün rdr2 oynarken yağmur yağıyordu ve yıldırım çarptı elektrikler gitmedi ama pc kapandı ve pc akım korumalı prizde çalışıyor sonra pc yi geri açtım valoranta girdim 30 dk kadar geçti yine yıldırım çarptı ve yine pc kapandı akım korumalı prizdenmi yoksa pc ile alakalı bir sorunumdur bilmiyorum ve kapanması çok sinir bozuyor
thor inmiş olabilir

Evdeki diğer elektronik cihazlara bir şey olmuyor sadece bilgisayar mı kapanıyor? Yıldırım nereye çarpıyor normalde etkilememesi lazım bu kad
Evdeki diğer elektronik cihazlara bir şey olmuyor sadece bilgisayar mı kapanıyor? Yıldırım nereye çarpıyor normalde etkilememesi lazım bu kadar.
elektrik gitmiyor hiç evdeki diğer cihazlarda sorun yok yıldırım evden yaklaşık 150m ötedeki boş pir araziye düşüyor

Voltaj dalganıyor düşüyordur anlık, akım korumalı prizler dalgalanmalara/düşüşlere/çıkışlara karşı koruması gerektiği için kesiyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten dalgalanma psun iyi değilse psu dahil her şeyi de bozabilir.

Geri