10 k 15 k civarı 2.el sistem dizmek istiyorum

Smash-22

80+
Reaksiyon skoru
11
selamın aleyküm 1080 yada olabilirse 20 k civarlarına kadar da cıkabılıp 2 k açan bir sistem dizmek istiyorum parçaları ben ilanlardan kovalarım ne tür bi sistem dizmem lazım siszce

selamın aleyküm 1080 yada olabilirse 20 k civarlarına kadar da cıkabılıp 2 k açan bir sistem dizmek istiyorum parçaları ben ilanlardan kovalarım ne tür bi sistem dizmem lazım siszce
minimum*
6700xt
5600 işlemci
a520 veya b450 ana kart
minimum 16gb ram mümkünse 1x16
650w psu
1tb ssd bunu sıfır öneririm aslında
500-600 TL'ye kule tipi bir soğutucu 2. el

kasa olara elba j al forumda bol bol öneriyordum düşük bütçeli sistemlere fiyatına göre mükemmel.

Şimdi şöyle bir durum var senin monitör ve ekipmanların var mı yoksa sıfırdan mı dizeceksin? Etikette ki sistem laptop sanırım onu konunun dışında tutuyorum.

minimum*
6700xt
5600 işlemci
a520 veya b450 ana kart
650w psu

kasa olara elba j al forumda bol bol öneriyordum düşük bütçeli sistemlere fiyatına göre mükemmel.
teşekkürler akşam detaylı bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi şöyle bir durum var senin monitör ve ekipmanların var mı yoksa sıfırdan mı dizeceksin? Etikette ki sistem laptop sanırım onu konunun dışında tutuyorum.
monitör arkadaşım verecek 2 k 200hz bi monitör var ekipmanlarda klavye falan şuan kullandıgım leptopta olanları kullanıcam var yanı
etiketteki sistem benim leptopum iyi aslında monitör bağlasam götürürde cok ses çıkarıyor assetoda 96 derecelerde oytnuyorum bakım yaptıralı 2 ay oldu altında soğutucusu da var uçak kalkıyor evde bildiğin o yuzden kasa istiyorum parça parça toplayacağım gün gün sizin yazdıgız parçaları araştırıp uyguna alacagım

minimum*
6700xt
5600 işlemci
a520 veya b450 ana kart
650w psu

Rami 2x8 alsa daha iyi olmaz mı ddr4de daha fazla performans vermez mi ?

inan ki sahibinden letgodan araştırınca sorgulayınca gerçekten çok ucuza toplayabiliyorsun ben zamanında imzamdaki sistemi 6800e topladım kimse inanmıyordu sadece 2-3 parça 2. Eldi

bu attığım linklerdeki ürünler iyi dimi performans açısından sıkıntı yaratırmı
yani attığım ürünleri 2. elden toplasam sistem iyi mi? demeye çalışıyorum 2 k da falan

bunun aynısı yap. 5090 kartı olanda aynı oyunları oynayacak sende fark yok.

Geri