❌İndirim Bitti! GİGABYTE B850 EAGLE WİFİ6E DDR5 Anakart 🔥 7.960₺ ( 6 taksit ) (1 Yılın En Düşük Fiyatı )

Çok iyi fiyatmış WiFi olmayan halinin bile dip fiyatı buydu diye hatırlıyorum. RAM kıtlığında anakart fiyatları şeker gibi olmaya başladı

Gen5 ssd desteği ve AM5 mı hocam bu 1851 yazıyor başlıkta çok anlamam bu işlerden AMD işlemci alacağım uygunmu

am5 sanmıştım hayllerim yıkıldı be
Am5 zaten ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gen5 ssd desteği ve AM5 mı hocam bu 1851 yazıyor başlıkta çok anlamam bu işlerden AMD işlemci alacağım uygunmu
Evet uygun

Bu fiyata daha iyisi gelmez hocam wifi b850 birde eagle model daha ne olsun bekleme bile.

Bence AMD yeni işlemci çıkaracak ve tabi yeni anakartlarda çıkacak. Zen5 mimarisi olsa bile bu anakartlar satılmak zorunda bir şekilde.
B650 kullananların çoğu B850 ye geçtiğini düşünmüyorum. Bence fiyatları daha da aşağıya düşebilir

B850 zaten AM5

Bence AMD yeni işlemci çıkaracak ve tabi yeni anakartlarda çıkacak. Zen5 mimarisi olsa bile bu anakartlar satılmak zorunda bir şekilde B650 kullananların çoğu B850 ye geçtiğini düşünmüyorum. Bence fiyatları daha da aşağıya düşebilir
B650 içinde aynıları söyleniyordu düşmedi düşeceğini de sanmıyorum. Ancak 2-3 seri çıktıktan sonra düşüşe geçer .

Bence AMD yeni işlemci çıkaracak ve tabi yeni anakartlarda çıkacak. Zen5 mimarisi olsa bile bu anakartlar satılmak zorunda bir şekilde B650 kullananların çoğu B850 ye geçtiğini düşünmüyorum. Bence fiyatları daha da aşağıya düşebilir

B850 zaten AM5
MSI B650 GAMING PLUS WIFI varda şeytan diyor yükselt ama işlemci değişmedikten sonra gerek görmüyorum.(7500F var).
sonu yok zaten bu upgradelerin 😀 sistem sök tak bi yaştan sonra yorucu geliyor artık😅 Ekran kartını yeni yükselttik ve 9070xt ye tekrar yükseltsemmi diye düşündüğüm anlarda anakart bana yük olur.
yoksa anakart güzell

am5 ztn

MSI B650 GAMING PLUS WIFI varda şeytan diyor yükselt ama işlemci değişmedikten sonra gerek görmüyorum.(7500F var).
sonu yok zaten bu upgradelerin 😀 sistem sök tak bi yaştan sonra yorucu geliyor artık😅 Ekran kartını yeni yükselttik ve 9070xt ye tekrar yükseltsemmi diye düşündüğüm anlarda anakart bana yük olur.
yoksa anakart güzell
gereksiz fantazi cüzdanına zarar boş zevkler için para harcamaya gerek yok yükseltsen ne olacak yine aynı görüntü milletin donanım algısı fps sayacı açıp ne kadar yüksek olduğuna bakmak oldu sen akıcı oynuyor musun evet ne gerek var yükseltmeye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri