🔥İndirim KTC H25T7 24.5" 180 Hz monitor 4.037 TL

demek ki osuruk satıcı 5 aydır aynı fiyattan elindeki bozuk monitörü satmaya çalışıyor, sana 4kya aynı özellikte monitör at dedik atsana bekliyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yılbaşı geldi geçti dolar 43 haberin var de mi
Dostum senin algılama sorunun mu var burası 4k ya alınabilecek en iyi f/p monıtorler kategorisi değil Sıcak Fırsatlar kategorisi

Dostum kıçında ki don bile zamlandı. Ne anlatıyorsun allah aşkına sen :D? 5 ay önce ki fiyatı atıyor bize hahahaha kafayı yersin.
Attımya sana 5 ay öncede aynı fiyattaymış?

Dostum senin algılama sorunun mu var burası 4k ya alınabilecek en iyi f/p monıtorler kategorisi değil Sıcak Fırsatlar kategorisi

tamam doğru yere açılmış konu sıkıntı yok

kullanan arkadaşlar yorumlayabilirmi hoparlör olmayışı düşündürüyor beni
eski nesil konsollar (xbox360-ps3) ile kullanmak için düşünüyorum.

ayrıca garantipay ile ödemeye 225-tl bonus veriyor

Son düzenleme:

Güzel kardeşim şöyle düşünmelisin, 5 ay önce 4 bin TL ile kaç gram altın alınıyordu şu an 4 bin TL ye kaç gram altın alınabiliyor? Yani anormal şartlar altında olduğumuz için her gün, bir önceki güne göre ekonomik olarak paranın değeri eridiğinden aradan 5 ay geçmesine rağmen (yani bu 5 aylık sürede 4 bin TL fazlasıyla değersizleşmişken) hala aynı fiyatta olunca da dolaylı yoldan sıcak fırsat oluyor

Geri