❌İndirim Bitti! TwinMOS CoreX Pro 2TB M.2 PCIe Gen5 NVMe M2 SSD 14000-10000Mb/s 8149 TL .

8.799 şuan. Ama taksit yapılamıyor tek çekimde benim için fazla. İhityacı olan alabilir. Stok 5 adet görüüyor. Kontrolcüsü nedir daha önceden alanlar yaarsa bende bilgilenirim.

8.799 şuan. Ama taksit yapılamıyor tek çekimde benim için fazla. İhityacı olan alabilir. Stok 5 adet görüüyor. Kontrolcüsü nedir daha önceden alanlar yaarsa bende bilgilenirim.

What is the exact model number of the controller chip (Phison or SMI) used in the Twinmos CoreX Pro 2TB SSD (NVCXP2TBG52280)?

diye sormuştum

We use SMI on my Gen5 NVMe

diye cevap vermişlerdi

+886 970 368 077

whatsap hatları. sorabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1768039286496.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon 'dan alın geçin 2 tb olarak gelecektir.

Önceki sayfalarda çok farklı mesajlar gördüm.

Ben çok ürün aldım bu şekilde uygun fiyatlı ve doğru ürünler geldi.

Amazon'un çok farklı kapsamlı anlaşmaları var şirketlerle. O nedenle çok sorgulamayın yapıştırın geçin. (Amazon için geçerli)

Çektim bir tane inşallah sorunsuz sıkıntısız gelir de uğraşmayız, bilgisayarın ssd'si bozulmuştu iyi olur

Ben almışdım iptal etmişdi amazon . İptal edilmeyecek dendi m.hizmetleri , 2 gün sonra iptal etti uğraşmadım

Benimki kargoya verilmiş görünüyor, ne gelecek acaba

Firma beni aradı amazon sistemi 2tb olarak girmiş ürün normalde 1 tb dedi iptal etmemi istedi. Bende 2 kez bunun olduğunu söyledim amazon kaynaklı dedi. İptal etmemizi istedi.
Firma ismi neydi?

Satıcı: Magıc Teknolojı
Gönderici amazon
Bu arada bendeki de kargoya verildi durumunda cuma teslimat diyor

Ee şimdi 1 TB mı gönderecekler o halde, bir dünya uğraşacağız o zaman. Bu durumda 1 TB gönderirlerse süreç nasıl işleyecek acaba.

Ee şimdi 1 TB mı gönderecekler o halde, bir dünya uğraşacağız o zaman. Bu durumda 1 TB gönderirlerse süreç nasıl işleyecek acaba.
Yok zaten kargo yapılmamış amazon la görüştüm. Gönderici amazon değil gönderimini sağlayan amazon muş. Yakın şeyler ama düzelmemişler daha yani amazon kolay gelsin gib kargolara diyor gidin şu firmada kargo var alın. Bu nedenle orada kargoda görünüyormuş. Ama aslında firma kargo etmemiş daha. Ben amazona durumu ilettim sizde bir görüşün alan diğer arkadaşlar da arasın. Hani ayda yılda 1 defa olur hatalı giriş ama 1 buçuk haftada aynı ürüne 2 defa olmaz yani. Baya konuştuk sonunda iptal ettim. Yapacak bir şey yok beklesende gelmeyecek yani. Umarım bu sorunu çözerler.

Yok zaten kargo yapılmamış amazon la görüştüm. Gönderici amazon değil gönderimini sağlayan amazon muş. Yakın şeyler ama düzelmemişler daha yani amazon kolay gelsin gib kargolara diyor gidin şu firmada kargo var alın. Bu nedenle orada kargoda görünüyormuş. Ama aslında firma kargo etmemiş daha. Ben amazona durumu ilettim sizde bir görüşün alan diğer arkadaşlar da arasın. Hani ayda yılda 1 defa olur hatalı giriş ama 1 buçuk haftada aynı ürüne 2 defa olmaz yani. Baya konuştuk sonunda iptal ettim. Yapacak bir şey yok beklesende gelmeyecek yani. Umarım bu sorunu çözerler.
Yarın bir arayıp sorayım ancak firma beni hiç aramadı, amazonda bilgi vermedi siparişe bakıyorum kargoda diyor kargo kodunu yazıyorum kayıt çıkmıyor. Şaka gibi para gitti şu an boşu boşuna bekliyoruz resmen demek ki, parayı işletiyorlar işletmekle de kalmayıp diğer ssd'ler zam üstüne zam koyuyor.

Geri