Güncel durum nedir? Ne yaptınız? Benim hesabım düzeltildi. Siparişim "Siparişler"de gözüküyor şu an. Herhangi yeni bir bilgilendirme aldınız mı?Evet siparişlerimde var. Ben iptal etmemişdim.
Güncel durum nedir? Ne yaptınız? Benim hesabım düzeltildi. Siparişim "Siparişler"de gözüküyor şu an. Herhangi yeni bir bilgilendirme aldınız mı?Evet siparişlerimde var. Ben iptal etmemişdim.
8.799 şuan. Ama taksit yapılamıyor tek çekimde benim için fazla. İhityacı olan alabilir. Stok 5 adet görüüyor. Kontrolcüsü nedir daha önceden alanlar yaarsa bende bilgilenirim.
Firma beni aradı amazon sistemi 2tb olarak girmiş ürün normalde 1 tb dedi iptal etmemi istedi. Bende 2 kez bunun olduğunu söyledim amazon kaynaklı dedi. İptal etmemizi istedi.Benimki kargoya verilmiş görünüyor, ne gelecek acaba
Firma ismi neydi?Firma beni aradı amazon sistemi 2tb olarak girmiş ürün normalde 1 tb dedi iptal etmemi istedi. Bende 2 kez bunun olduğunu söyledim amazon kaynaklı dedi. İptal etmemizi istedi.
Satıcı: Magıc TeknolojıFirma ismi neydi?
Satıcı: Magıc Teknolojı
Gönderici amazon
Bu arada bendeki de kargoya verildi durumunda cuma teslimat diyor
Yok zaten kargo yapılmamış amazon la görüştüm. Gönderici amazon değil gönderimini sağlayan amazon muş. Yakın şeyler ama düzelmemişler daha yani amazon kolay gelsin gib kargolara diyor gidin şu firmada kargo var alın. Bu nedenle orada kargoda görünüyormuş. Ama aslında firma kargo etmemiş daha. Ben amazona durumu ilettim sizde bir görüşün alan diğer arkadaşlar da arasın. Hani ayda yılda 1 defa olur hatalı giriş ama 1 buçuk haftada aynı ürüne 2 defa olmaz yani. Baya konuştuk sonunda iptal ettim. Yapacak bir şey yok beklesende gelmeyecek yani. Umarım bu sorunu çözerler.Ee şimdi 1 TB mı gönderecekler o halde, bir dünya uğraşacağız o zaman. Bu durumda 1 TB gönderirlerse süreç nasıl işleyecek acaba.
Yarın bir arayıp sorayım ancak firma beni hiç aramadı, amazonda bilgi vermedi siparişe bakıyorum kargoda diyor kargo kodunu yazıyorum kayıt çıkmıyor. Şaka gibi para gitti şu an boşu boşuna bekliyoruz resmen demek ki, parayı işletiyorlar işletmekle de kalmayıp diğer ssd'ler zam üstüne zam koyuyor.Yok zaten kargo yapılmamış amazon la görüştüm. Gönderici amazon değil gönderimini sağlayan amazon muş. Yakın şeyler ama düzelmemişler daha yani amazon kolay gelsin gib kargolara diyor gidin şu firmada kargo var alın. Bu nedenle orada kargoda görünüyormuş. Ama aslında firma kargo etmemiş daha. Ben amazona durumu ilettim sizde bir görüşün alan diğer arkadaşlar da arasın. Hani ayda yılda 1 defa olur hatalı giriş ama 1 buçuk haftada aynı ürüne 2 defa olmaz yani. Baya konuştuk sonunda iptal ettim. Yapacak bir şey yok beklesende gelmeyecek yani. Umarım bu sorunu çözerler.