Öneri RX 7900 GRE satıp 3080 ti ALINIR MI ?

uygulamadan siparişlerim bölümünden garantiye göndermek için işlem başlatmanız lazım ama sorun ekran kartında mı onu da bilmiyoruz
usta herşeyiyle uğraştım bir türlü çözülmedi ddu ile kaldırdım kurdum 2 3 kere format attım olmadı herşeyi denedim freesync falan ama asla akıcı düzgün performans vermedi her zaman drop yiyordu yani %99. fps hep çok düşük oluyordu

usta herşeyiyle uğraştım bir türlü çözülmedi ddu ile kaldırdım kurdum 2 3 kere format attım olmadı herşeyi denedim freesync falan ama asla akıcı düzgün performans vermedi her zaman drop yiyordu yani %99. fps hep çok düşük oluyordu
hocam sorun diğer parçalardan kaynaklı da olabilir ekran kartından da. çünkü amd bu bende öok çektim rx 7700 xt den. işlemci de darboğaz yapıuyo olabilir ama masaüstünde bile sorun var diyosun

neredeyse her oyunda hatta masaüstünde bile 2k da kullanıyorum
3080 ti'a geçilir, 4070 de olur teknolojisi daha iyi ama performansı bi tık daha kötü. 7900 GRE'in rakibi 4070 super. 4070 super 3080 Ti ile çok yakın saf güçte. Geçebiliyorsan 4070 super e geç.
16419.webp

hocam sorun diğer parçalardan kaynaklı da olabilir ekran kartından da. çünkü amd bu bende öok çektim rx 7700 xt den. işlemci de darboğaz yapıuyo olabilir ama masaüstünde bile sorun var diyosun
usta uygulama açıyorum ekran oluyor 20hz her uyugluma açtımmı shift ctrl alt b yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3080 ti'a geçilir, 4070 de olur teknolojisi daha iyi ama performansı bi tık daha kötü. 7900 GRE'in rakibi 4070 super. 4070 super 3080 Ti ile çok yakın saf güçte. Geçebiliyorsan 4070 super e geç.
Alıntıyı görüntüle
4070 supere bütçe yetmiyor

usta uygulama açıyorum ekran oluyor 20hz her uyugluma açtımmı shift ctrl alt b yapıyorum

4070 supere bütçe yetmiyor
yani iyi bi 4070 de olabilir kutulu garantili. ama 4070 süper kovalamanı öneririm.

ilk bi garantiye yollasam düzelmezse satıp 4070 super kovalasam naasıl olur
bence de daha mantıklı bi yol. eğer varsa monitör kablosunu falan da bi değişik deneyebilirsin

3080 ti maning yapmamış kart bulmak k. Kız aramak gibi bir şey riske girme derim 4070 ve üstü daha mantıklı olacaktır

neredeyse her oyunda hatta masaüstünde bile 2k da kullanıyorum
Bana sorun ekran kartı gibi gelmedi oyunlarda sorun yaşaman kabul edilebilir de masaüstünde sorun yaşıyorsan ram veya işlemci kaynaklı da olabilir.

Bana sorun ekran kartı gibi gelmedi oyunlarda sorun yaşaman kabul edilebilir de masaüstünde sorun yaşıyorsan ram veya işlemci kaynaklı da olabilir.
meselaa bir uygulama açılıyor ya mesela chatgpt açıldığı gibi hz düşüyor bida ekran kartını resetlemem lazımki düzelsin

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
hangi testi yaptırayım

Geri