40.000 TL Bütçe Telefon Tavsiyesi S24+ Alınır Mı? (38.999 TL)

berkay48

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba. Telefonumu yenilemek istiyorum ve bütçem ortalama 40.000 TL bandında. Şuan Hepsiburada'da 38.999 TL ile Samsung Galaxy S24+ mevcut.
Sizce bu fiyata S24 Plus en mantıklı tercih mi? Yoksa "O paraya şunu alırsan daha memnun kalırsın" dediğiniz başka bir model var mı?
Yorumlarınızı bekliyorum.
mantıklı bi seçenek ve fiyat. düz s24 de iyi şuan 32k ya. s25 serisi fiyatları arttı biraz tuzlu. alınır yani

bekleme imkanın varsa biraz daha bekle s26 serisi çıkınca önceki serilerin fiyatları biraz daha düşer şu an zamlandılar

Hocam o bütçelere çıkmadan da alabileceğin çok iyi telefonlar var.
Honor 400 pro en güzel örnek.

Yorumlarınız için çok teşekkürler. S26 serisinin çıkmasıyla önceki serinin fiyatları düşerse diye bekleyebilirim. Şu an için acelem yok ama malum Türkiye şartlarını da unutmamak gerek, yükselen fiyatların geri düştüğüne pek şahit olmadım açıkçası. Tekrardan teşekkür ederim, iyi akşamlar.

ben s24+ ten çok memnunum ama keşke şarjı biraz daha fazla gitse 720p'nin üstüne çekince ekranı bir günü çok zor çıkarıyor benim için

Yorumlarınız için çok teşekkürler. S26 serisinin çıkmasıyla önceki serinin fiyatları düşerse diye bekleyebilirim. Şu an için acelem yok ama malum Türkiye şartlarını da unutmamak gerek, yükselen fiyatların geri düştüğüne pek şahit olmadım açıkçası. Tekrardan teşekkür ederim, iyi akşamlar.
33kya denk getirebilirsen honor 400 pro 12/512 kamerasi bi tik geri kalsa da o fiyata tam paket rakipsiz cihaz haberiniz olsun.

honor 200 pro kullanıyorum senin yerinde olsam 400 pro alırdım onun dışında xiaomi ve samsung olabilir ama 400 pro benim için net seçim olurdu.

Honor 400 pro yada Samsung S26 serisini bekle ki diğer alt serilerin fiyatları ucuzlar muhtemelen o zamanda alabilirsin acil değil ise

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,138
Üyeler
187,784
Son üye
whly
Geri