Kulaklık az ses sorunu

Hadicanmsnde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
437
Arkadaşlar merhaba yeni kulaklık aldım eski bir sisteme takıyorum fakat oyunda ses az geliyor bu nedendir? Oyun sesleri açık kulaklıktan ses açık masaüstünden ses açık ama ses az geliyor driverler güncel
Kulaklık Rampage Retsu

Son düzenleme:
denetim masasından bas arttırmayı deneyebilirsin. onun dışında sistemdeki ses kartı kötüyse 10kya kulaklık alsanda yine sesi az gelir diye biliyorum

denetim masasından bas arttırmayı deneyebilirsin. onun dışında sistemdeki ses kartı kötüyse 10kya kulaklık alsanda yine sesi az gelir diye biliyorum
Sistemde ses kartı yok. Anakart üzerinden usb kullanıyorum

Şöyle bir şey masaüstünde WP bildirim sesinden daha çok ses geliyor

Yardım

Everest Retsu diye bir kulaklık bulamadım. Kablosuz olan Rampage retsu ise kendi içinde sürücüsü geliyor olması lazım. Yani sesi iyi vermesi gereken bir ürün gibi duruyor. Eğer ₺2500 satılan Rampage Retsu ise bence iade edin. Bu tarz kulaklıklarda ekstra ayara ihtiyaç olmuyor.

Eğer farklı kulaklık ise lütfen bağlantısını atın bakalım. Jak kulaklık ise şu konuda önerdiklerimi yapabilirsiniz.

Everest Retsu diye bir kulaklık bulamadım. Kablosuz olan Rampage retsu ise kendi içinde sürücüsü geliyor olması lazım. Yani sesi iyi vermesi gereken bir ürün gibi duruyor. Eğer ₺2500 satılan Rampage Retsu ise bence iade edin. Bu tarz kulaklıklarda ekstra ayara ihtiyaç olmuyor.

Eğer farklı kulaklık ise lütfen bağlantısını atın bakalım. Jak kulaklık ise şu konuda önerdiklerimi yapabilirsiniz.

Pardon Rampage retsu evet. USB girişli ve Bluetoothlu sadece ekstra bir driver yok sitesinden baktım. Dedin az gelmesi çok can sıkıyor. Üzerindeki ses tekerleğinden de sonuna kadar açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum FX Sounds Programını kur sorunu çözersin büyük ihtimal.
Denicem hocam teşekkür ederim 🙏🏽

Bu arada üstte attığım konuda FxSound dışında EQ APO'da önerdim. FxSound bir tık ses patlamasına yol açabiliyor. EQ APO'da ses şiddetini artırmayı anlattım. Onunla kullanmak çok daha mantıklı.

Hatta konuyu tekrar atayım. EQ APO daha mantıklı ve atıyorum hoparlör vb. değiştiğinde FxSound bir tık amelelik yaptırıyor, yok cihazı değiştir tekrar FxSound'u aç falan.

Dostum FX Sounds Programını kur sorunu çözersin büyük ihtimal.
Denicem hocam teşekkür ederim 🙏🏽
Bu arada üstte attığım konuda FxSound dışında EQ APO'da önerdim. FxSound bir tık ses patlamasına yol açabiliyor. EQ APO'da ses şiddetini artırmayı anlattım. Onunla kullanmak çok daha mantıklı.

Hatta konuyu tekrar atayım. EQ APO daha mantıklı ve atıyorum hoparlör vb. değiştiğinde FxSound bir tık amelelik yaptırıyor, yok cihazı değiştir tekrar FxSound'u aç falan.

Teşekkürler bakıcam fakat benim kulaklık dediğim gibi USB girişli yinede olur mu ?

EQ APO her türlü kulaklığa oluyor. Orada sadece Realtek ayarı olmuyor. Çünkü siz USB ile bağlanıyorsunuz, realtek ise arka taraftaki anakarta bağlı ses kartının sürücüsü.

EQ APO her türlü kulaklığa oluyor. Orada sadece Realtek ayarı olmuyor. Çünkü siz USB ile bağlanıyorsunuz, realtek ise arka taraftaki anakarta bağlı ses kartının sürücüsü.
Tamamdır bakacam konuya teşekkürler

Teşekkürler hocam işime yaradı. Şirket bilgisayarında aynı kulaklıkta denedim ve ses müzik dinlerken arttı. Yüksek ihtimal oyunlardada artar. Akşam evde deneyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,738
Üyeler
188,984
Son üye
Ahmey
Geri