2. Monitör kullanmak mantıklı mı

Rotangar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,105
Şuan 27 inç ips 2k 240hz bir monitör kullanıyorum.Yeni bu monitöre geçtim eski monitörüm 24 in. ips 144hz bir monitör. Bu monitörü 2. monitör olarak kullanmak ne kadar mantıklı.Çok işe yararmı kullanan arkadaşlar varsa , artıları eksileri neler satmak mı daha mantıklı olur.

Şuan 27 inç ips 2k 240hz bir monitör kullanıyorum.Yeni bu monitöre geçtim eski monitörüm 24 in. ips 144hz bir monitör. Bu monitörü 2. monitör olarak kullanmak ne kadar mantıklı.Çok işe yararmı kullanan arkadaşlar varsa , artıları eksileri neler satmak mı daha mantıklı olur.
hıcbır ıse yaramıyor 2. monitor eger yayın falan acıcaksan belki az cok işine yararda diğer türlü görüntü ve kalabalıktan başka bir şey değil

ben 5 senedir 2 monitör kullanıyorum. tek monitör kullanmak zorunda kaldığımda çok eksik hissettiriyor. elinde hazır 2 monitör varken 2 monitör kullanmayı deneyimlemeni öneririm.

ben 5 senedir 2 monitör kullanıyorum. tek monitör kullanmak zorunda kaldığımda çok eksik hissettiriyor. elinde hazır 2 monitör varken 2 monitör kullanmayı deneyimlemeni öneririm.
Laptopumda olduğundan bazne monitöre yansıtım onun ekranıyla 2 ekraı kullanıyorum.Yazılımla uğraştığımdan yeri geldiğinde çok işe yarar oluyor ama o kadar da gereklimi emin olamadım.Birde birinin remkleri daha canlı biri solgun biri 2k biri 1080p vesaire.Hoş durur mu emin olamadım.

2. yi dik kullanabilirsin

Yayın yada iş için kullanacaksan mantıklı ama onun dışında hiçbir gerekliliği yok. Kullandım biliyorum.

Geri