Evdeki Boş Monitörü 2. Monitör Yapmalımıyım?

2Karma7

80+
Reaksiyon skoru
7
RX6600 İ512600kf ve 16GB ram olan bir bilgisayarım var. Evde boşta duran bir monitör var, sizce bunu ikinci monitör olarak kullanmalımıyım, çok performans kaybı yaşarmıyım? Bir de bu ikinci monitörün avantajları ve dezavantajları nelerdir?

RX6600 İ512600kf ve 16GB ram olan bir bilgisayarım var. Evde boşta duran bir monitör var, sizce bunu ikinci monitör olarak kullanmalımıyım, çok performans kaybı yaşarmıyım? Bir de bu ikinci monitörün avantajları ve dezavantajları nelerdir?
ben oyun oynarken falan bazen video açıyorum. veya forumda takılırken yine video açıyorum 2. ekranda. 2 ekran çok güzel bi deneyim sunuyo. bilgisayar ve oyunlar eğlenmek için var. belli bi şartı karşılamak zorunda değiliz. 150 değil 140 fps al bişe kaybetmezsin

ben oyun oynarken falan bazen video açıyorum. veya forumda takılırken yine video açıyorum 2. ekranda. 2 ekran çok güzel bi deneyim sunuyo. bilgisayar ve oyunlar eğlenmek için var. belli bi şartı karşılamak zorunda değiliz. 150 değil 140 fps al bişe kaybetmezsin
Zaten çok fps oyunu oynamıyorum maksimum 10 fps mi düşer?

Zaten çok fps oyunu oynamıyorum maksimum 10 fps mi düşer?
duruma göre değişir monitörlerin çözünürlüğü ve oynadığın oyuna göre. ama çok fark olmaz. sistemin çöp değil sonuçta

Biri 1920x1080 diğeri 1440 olması lazım
1440 2k demek. sistemin 2k ya pek uygun değil. ama çok sınırda oynadığın bi oyun yoksa yani 50-60 fps de sınırda açtığın bi oyun dışında sorun yaşamazsın

Masan müsaitse kullan. İnternette gezerken falan çok işe yarıyor. Oyun oynarken fps düşürmesi rahatsız ediyorsa oyun oynarken tek monitörü kullanırsın. windows + p komutu ile kolayca tek monitöre düşersin. Çift monitör kullanırken ciddi bir fps düşüşü görmemiştim.

Geri