16 ile 15 pro takası mantıklı mı

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,407
Yurtdışı 16 m var, 100 pil çift sim 128gb.
2500TL farkla 89 pil 128gh çift sim 15 pro takasına girmek mantıklı mı? 120hz ve 5x kamera için istiyorum.

2500TL farkla 89 pil 128gh çift sim 15 pro takasına girmek mantıklı mı? 120hz ve 5x kamera için istiyorum.
çok mantıklı 2.5 beleş sayılır ama bataryayı değiştirin 1 sene sonra

İkisinin de yurtdışı olduğunu varsayıyorum bence mantıksız. Düz 16nın sıfırı zaten 2. el 15 pro ile aynı fiyat yurtdışıysa. Durduk yere 11 pil eksik telefona geçecen bir de üste 2500 vereceksin. Bari 256lık olsaydı değseydi. 5x telefoto 15 proda yok bu arada kastettiğin oysa 15pmde var. 16dan sonra prolara geldi.

İkisinin de yurtdışı olduğunu varsayıyorum bence mantıksız. Düz 16nın sıfırı zaten 2. el 15 pro ile aynı fiyat yurtdışıysa. Durduk yere 11 pil eksik telefona geçecen bir de üste 2500 vereceksin. Bari 256lık olsaydı değseydi. 5x telefoto 15 proda yok bu arada kastettiğin oysa 15pmde var. 16dan sonra prolara geldi.
O zaman baya mantıksız oluyor hocam
almaya gidecektim birazdan, vaz mı geçmeliyim

O zaman baya mantıksız oluyor hocam
almaya gidecektim birazdan, vaz mı geçmeliyim
Hocam hiç uğraşma hacı ben vazgeçtim de geç. Valla pişman olursun. 256lık olsa harbiden neyse diyecem.

Hocam hiç uğraşma hacı ben vazgeçtim de geç. Valla pişman olursun. 256lık olsa harbiden neyse diyecem.
256 lık olsa bende düşünmeden alıcam, log video çekim için ama bu şekilde kafam çok karıştı. vazgeçtim elimdekini satmaya çalışayım

pro bence batarya ömrü konusunda sıkıntılı bir telefon 2 yıldır kullanıyorum ama batarya çok çabuk bitiyor. 597 döngüde. %91 kapasitede şu an 2.5 yıl olacak ama bence çok hızlı bitiyor bataryası

15 pro ile 16 arasında fersah fersah fark var kamera açısından ayrıca ekran farkıda var sadece piyasaya değil telefonların kıyasına da bakmak lazım

15 pro ile 16 arasında fersah fersah fark var kamera açısından ayrıca ekran farkıda var sadece piyasaya değil telefonların kıyasına da bakmak lazım
Ölçü birimi paradır. Daha değersiz bir şeye üste para verip takaslamanın anlamı yok. Satılır sonra düzgünü alınır. Pil 89 demek ortalama 700 devir demek. Zaten 650 devirden önce 89 olmuşsa berbat kullanılmıştır o telefon.

5x değil 3x var 15 Proda.
Ben olsam 2500TL verip en az 1 yıl daha fazla kullanılmış bir cihaza geçmezdim. Bir de çok ısınıyor 15 Prolar.

Ölçü birimi paradır. Daha değersiz bir şeye üste para verip takaslamanın anlamı yok. Satılır sonra düzgünü alınır. Pil 89 demek ortalama 700 devir demek. Zaten 650 devirden önce 89 olmuşsa berbat kullanılmıştır o telefon.
Yatırım yapmıyoruz telefon kullanıyoruz, ölçü birimi senin deneyimindir deneyimin kötü olacaksa isterse 300klık cihaz olsun. Eğer işini o görüyorsa onu almalısın basit aslında

Yatırım yapmıyoruz telefon kullanıyoruz, ölçü birimi senin deneyimindir deneyimin kötü olacaksa isterse 300klık cihaz olsun. Eğer işini o görüyorsa onu almalısın basit aslında
Ben yatırımdan bahsetmedim. Takas yapacak ticaret dönecek. Sırf daha iyi diye piyasası aynı olan ve çok kullanılmış eşya için bir de üstüne para verir misin? Kardeş 15 pronun sahibi sensen söyle kusura bakma diyeyim gideyim ne çok boş yaptın.

Geri