90x50 yada 90x40 Mouse Pad Önerisi

Reaksiyon skoru
9
Masama 90x50 tam olarak oluyor çünkü masamı ölçtüm 95x55 falandı galiba o yüzden 90x50 tam uyuyor ama baktığım kadarıyla piyasada hiç yok o boyutta, bende mecburen 90x40 bakmaya başladım.
Rekabetçi oyunlar oynuyorum (valo/cs) bana buna uygun kaliteli (kayma olayı,tutuşu fln) iyi olan önerilerinizi yazar mısınız ?

renkli/resimli olmasın istersen

veya

olabilir

veya

olabilir
teşekkür ederim

veya

olabilir
Bunları kullandınız mı ya da yorumlarına baktınız mı? Trendyolda boyuta göre mousepad aratıp buraya atmışsınız gibi. İkisi de iş görmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masama 90x50 tam olarak oluyor çünkü masamı ölçtüm 95x55 falandı galiba o yüzden 90x50 tam uyuyor ama baktığım kadarıyla piyasada hiç yok o boyutta, bende mecburen 90x40 bakmaya başladım.
Rekabetçi oyunlar oynuyorum (valo/cs) bana buna uygun kaliteli (kayma olayı,tutuşu fln) iyi olan önerilerinizi yazar mısınız ?
Kendim kullanıyorum, bunu önerebilirim https://www.amazon.com.tr/Classic-Pürüzsüz-Baskısız-Koruyucu-Ergonomik/dp/B0BPR551ZB?th=1 fiyatı atmış ama.

Klassegear fp güzel

Veya daha ucuza bir şey olsun diyorsan.

Bu arada bu hafta Happy Hour (havit sitesinde her salı) indiriminde şunu ₺500 aldım. Kutusu falan bayağı iyi (Kraken serisine bayağı özenmişler), açmadım ama bence indirime tekrar girerse bunu da değerlendirin. 90x40 ve 6mm göre fiyatı da uyguna denk geldi.

Hatta yorum yapayım diye açtım. Benim masaya 90x40 uzunlamasına sığmadı. Yine de rahatsız etmez gibi kolum masanın köşesine değmiyor. Hafif 10'lu balon poşeti gibi kokuyor. Bu kötü değil bu arada, genelde de çoğu düzgün mouse pad böyle kokuyor. O dandik plastik kokusu yok.

Yüzeyi KlasseGear PRO Black sürümüne göre daha iyi. Ama köşelerini bir tık sevmedim ve sağında elbise içine eklenen etiket tarzı bir etiket var. Aktif kullanılacak yere yakın. Belki değmezsiniz ama hoş durmuyor.

Son düzenleme:
Geri