Cihaz şarj etmek için değilde usb takmak için kullanacaksanız iş görür hocam.Niye öyle diyon yav işe yaramaz mı
Cihaz şarj etmek için değilde usb takmak için kullanacaksanız iş görür hocam.Niye öyle diyon yav işe yaramaz mı
Hocam çözebildin mi ben de bakıyorum birkaç tane denedim hiçbirini yollamıyorMonitör ışığı lazım arkadaşlar ne yapacaz. var mı bulabilen link hep ödemede izin vermiyro
1 Adet 24/27 LED Arka Aydınlatmalı Ekran Işık Şeridi, Ekranla Senkronize Olur, Oyun Odası Dekorasyonu ve Bilgisayar Dekorasyonu İçinMonitör ışığı lazım arkadaşlar ne yapacaz. var mı bulabilen link hep ödemede izin vermiyro
Amaç zaten iptalden çok vergi dilimini arttırmaktı bence. geri adım attık ama yerli üreticiyi korumak için vergiyi arttırmamız lazım diyecekler.
geri adım gelecek gibi rahatladım biraz
alınmıyor pilden dolayı diye tahmin ediyorum banada çok lazım başından beri almak istiyorum 50cm boyutlu olandanHocam çözebildin mi ben de bakıyorum birkaç tane denedim hiçbirini yollamıyor
Gelmedi daha da iş görür çok beklentin olmasın 30 liraya alıyon zaten al geçReis bu usb hub iyi midir? ben de alcam da
Gönderilmiyor hiçbiri boşa uğraşmayın ben de bakmıştım bayaHocam çözebildin mi ben de bakıyorum birkaç tane denedim hiçbirini yollamıyor
Önceki sayfada paylaştığım ürünler arasında vardüzgün neon led bulabilen var mı 1 tane sipariş ettim 2. si iptal edildi.
Ben şansıma denk gelmişti ürün daha yeni sunulmuştu stoklara aldım aldıktan sonra birkez daha denerken ürün gönderilemiyor hatası geldi şans işiHocam çözebildin mi ben de bakıyorum birkaç tane denedim hiçbirini yollamıyor
Ben şansıma denk gelmişti ürün daha yeni sunulmuştu stoklara aldım aldıktan sonra birkez daha denerken ürün gönderilemiyor hatası geldi şans işi
Ayrıca neon ledlerin satılıp lambanın satılmaması çok saçma. Ne farkı varHocam dijital saat aldım kablolu. Bu monitör lambaları da kablolu zaten. Saate izin verdi lambaya izin vermiyor şaka gibi
yok bu degil bunu aldım zaten de lamba lazım mbide moniör üstü türkiyede 2000tl burda 150 200Ambilight alanlar atsa hangisini aldığınızı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 Adet 24/27 LED Arka Aydınlatmalı Ekran Işık Şeridi, Ekranla Senkronize Olur, Oyun Odası Dekorasyonu ve Bilgisayar Dekorasyonu İçin
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
30europ sınırı nerde hoacm ÇDBenim ofis koltuğu 1 haftada gümrüğe girdi ve tamamlandı. Yarın veya yarından sonra elime ulaşır. 20 kadar kargodan 3e daha gümrükte. Diğerleri daha uçağa binecek..
Alıntıyı görüntüle
Soldan düğme pilli olarak seçin. Bazıları yanlış kategori felan koyuyor onlar geliyor. Bazı ledler gelirken bazıları gelmiyor. Aslında aynı ürünler. Satıcı ürün ayrıntısını farklı seçmiş.Hocam dijital saat aldım kablolu. Bu monitör lambaları da kablolu zaten. Saate izin verdi lambaya izin vermiyor şaka gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca neon ledlerin satılıp lambanın satılmaması çok saçma. Ne farkı var
hangi kargoBenim ofis koltuğu 1 haftada gümrüğe girdi ve tamamlandı. Yarın veya yarından sonra elime ulaşır. 20 kadar kargodan 3e daha gümrükte. Diğerleri daha uçağa binecek..
Alıntıyı görüntüle
Hocam link atabilir misin? BulamadımSoldan düğme pilli olarak seçin. Bazıları yanlış kategori felan koyuyor onlar geliyor. Bazı ledler gelirken bazıları gelmiyor. Aslında aynı ürünler. Satıcı ürün ayrıntısını farklı seçmiş.