Shein indirimli ürünler

Ambilight alanlar atsa hangisini aldığınızı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör ışığı lazım arkadaşlar ne yapacaz. var mı bulabilen link hep ödemede izin vermiyro
1 Adet 24/27 LED Arka Aydınlatmalı Ekran Işık Şeridi, Ekranla Senkronize Olur, Oyun Odası Dekorasyonu ve Bilgisayar Dekorasyonu İçin
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!

Reis bu usb hub iyi midir? ben de alcam da
Gelmedi daha da iş görür çok beklentin olmasın 30 liraya alıyon zaten al geç

Hocam çözebildin mi ben de bakıyorum birkaç tane denedim hiçbirini yollamıyor
Gönderilmiyor hiçbiri boşa uğraşmayın ben de bakmıştım baya

düzgün neon led bulabilen var mı 1 tane sipariş ettim 2. si iptal edildi.
Önceki sayfada paylaştığım ürünler arasında var

Hocam çözebildin mi ben de bakıyorum birkaç tane denedim hiçbirini yollamıyor
Ben şansıma denk gelmişti ürün daha yeni sunulmuştu stoklara aldım aldıktan sonra birkez daha denerken ürün gönderilemiyor hatası geldi şans işi

Hocam dijital saat aldım kablolu. Bu monitör lambaları da kablolu zaten. Saate izin verdi lambaya izin vermiyor şaka gibi
Ben şansıma denk gelmişti ürün daha yeni sunulmuştu stoklara aldım aldıktan sonra birkez daha denerken ürün gönderilemiyor hatası geldi şans işi

Hocam dijital saat aldım kablolu. Bu monitör lambaları da kablolu zaten. Saate izin verdi lambaya izin vermiyor şaka gibi
Ayrıca neon ledlerin satılıp lambanın satılmaması çok saçma. Ne farkı var

Benim ofis koltuğu 1 haftada gümrüğe girdi ve tamamlandı. Yarın veya yarından sonra elime ulaşır. 20 kadar kargodan 3e daha gümrükte. Diğerleri daha uçağa binecek..
1768400788146.webp

Ambilight alanlar atsa hangisini aldığınızı

1 Adet 24/27 LED Arka Aydınlatmalı Ekran Işık Şeridi, Ekranla Senkronize Olur, Oyun Odası Dekorasyonu ve Bilgisayar Dekorasyonu İçin
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
yok bu degil bunu aldım zaten de lamba lazım mbide moniör üstü türkiyede 2000tl burda 150 200

Benim ofis koltuğu 1 haftada gümrüğe girdi ve tamamlandı. Yarın veya yarından sonra elime ulaşır. 20 kadar kargodan 3e daha gümrükte. Diğerleri daha uçağa binecek..
Alıntıyı görüntüle
30europ sınırı nerde hoacm ÇD

Ayrıca neon ledlerin satılıp lambanın satılmaması çok saçma. Ne farkı var
Soldan düğme pilli olarak seçin. Bazıları yanlış kategori felan koyuyor onlar geliyor. Bazı ledler gelirken bazıları gelmiyor. Aslında aynı ürünler. Satıcı ürün ayrıntısını farklı seçmiş.

Soldan düğme pilli olarak seçin. Bazıları yanlış kategori felan koyuyor onlar geliyor. Bazı ledler gelirken bazıları gelmiyor. Aslında aynı ürünler. Satıcı ürün ayrıntısını farklı seçmiş.
Hocam link atabilir misin? Bulamadım

Geri