NE gibi kazık ürünler gelicek acaba yine![]()
bende de 2 vardı da etmez be hocaKablolu ama marka arayan varsa değerlendirebilir
![]()
ASUS ROG GLADIUS III CORE 26000 DPI 1000Hz Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS ROG GLADIUS III CORE 26000 DPI 1000Hz Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile ROG GLADIUS III CORE ITOPYA'dawww.itopya.com
Gladius 2 kullanmıştım uzun bir süre, güzel mousedu
Bu ürünü hatalı girmişler 5ms alacak olanların bilgisi olsun.sistemler çok pahalı ufak tefek şeyler var
![]()
FAZEON X24F165S 24" 165Hz 0.5ms HDMI DP HDR FreeSync G-Sync FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
FAZEON X24F165S 24" 165Hz 0.5ms HDMI DP HDR FreeSync G-Sync FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile X24F165S ITOPYA'dawww.itopya.com
gerçekten indirim diyebileceğim tek bu ürün gördüm onunda bilgisini mi yanlış girmişlerBu ürünü hatalı girmişler 5ms alacak olanların bilgisi olsun.
hiçbiri gerçek gecikme değerini vermiyor ki 8 10 ms te geziyor ucuz ipslergerçekten indirim diyebileceğim tek bu ürün gördüm onunda bilgisini mi yanlış girmişler![]()
Marka ve rog serisi diyince 1500 oluyor zaten fiyatbende de 2 vardı da etmez be hoca
Alınır mı bu monitör![]()
MSI 32" G32CQ5P 170Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR Ready WQHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 32" G32CQ5P 170Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR Ready WQHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G32CQ5P ITOPYA'dawww.itopya.com
7.999₺