Windows yada pc de sorun vaar

ywywywy

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar pc dde bir sorun var windowsta bir ağırlık bir hantallık hissediyorrum bağlam menüsü bilee kasıyor daha pc yi yeni aldım ne yapmam lazım

arkadaşlar pc dde bir sorun var windowsta bir ağırlık bir hantallık hissediyorrum bağlam menüsü bilee kasıyor daha pc yi yeni aldım ne yapmam lazım
sürekli olarak mı oluyor yoksa bilgisayarı açtığında olup daha sonra düzeliyor mu

genel olarak hep böyle bazen düzeliyor bazen düzeliyor çok can sıkıcı bir durum
arka planda çalışan uygulamalar yük bindiriyor olabilir sağ alt köşedeği oka basarak teker teker kapatabilirsiniz ayrıca görev yöneticisinde başlangıçta çalışacak uygulamaları devre dışı bırakarak bir nebze olsun bilgisayar açılırken yaşanan donmayı azaltabilirsiniz

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-14 184531.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-14 184531.webp
    47.4 KB · Hit: 6
sürekli olarak mı oluyor yoksa

arka planda çalışan uygulamalar yük bindiriyor olabilir sağ alt köşedeği oka basarak teker teker kapatabilirsiniz ayrıca görev yöneticisinde başlangıçta çalışacak uygulamaları devre dışı bırakarak bir nebze olsun bilgisayar açılırken yaşanan donmayı azaltabilirsiniz
başlangıç uygulamaları kapalı ve genel olarakta arka planda çalışan uygulamaları sık sık kapatırım az önce rastgele bir uygulama açtım ve kasma düzeldi ancak sonradan tekrardan kasıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela şuan tekrardan kasmaya başladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemcinin üzerindede yük yok

Geri