Yardım Sıvı soğutma iade edebilir miyim amazon yardım

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
arkadaşlar selam fanları hoşuma gittiği ve kasamın fanlarıyla birebir aynı fanlar olduğu için çokta iyi bir soğutma beklemediğim tam yükte 80 derecenin üstüne çıkmasın işlemci yeter kafaında olduğum için şu 360mm sıvı soğutmayı amazondan satın aldım

ama tam yükte herşeyi kontrol etmeme termal macun yenilememe ki thermal grizzly ile kullanıyorum soğutmayı tam yükte 130w güç limiti açıkken 9600x işlemcim 95 dereceye dayanıyor ve hortumlar ılıktan biraz soğuk radyatör hiç ısınmamış buz gibi pompası bozuk herhalde bilmiyorumda artık ne yapayım bunu içindeki bazı kartonlarını ve am5 dışındaki bi kaç vidasını çope attım dış kutusu duruyor iade edebilir miyim bunu iade alırlar mı veya ne yapayım

iade ettikten sonra bu sıvı soğutmayı almayı dusunuyorum

iade et kanka zaten dragos alarak hata etmişsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thermalright Mjolnir Vision 360 White X

Hem Intel hem de AMD platformlarında geniş soket desteği sunarak, maksimum esneklik sağlar.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
buna fan alman lazım

iade et kanka zaten dragos alarak hata etmişsin

buna fan alman lazım

fanları değişicem zaten fanlı alırsam ondan dolayı bunu seçtim iade alırlar mı peki hocam

niye almasın 14 gün cayma hakkın var sebepsiz bile almaları lazım ki bozuk olması gayet yeterli bir sebep amazondan iade talebi oluştur

2 gün önce teslim edildi hala teslim edildiği bile amazona düşmemiş iptal talebi verdim iade değil ama birkaç vidası eksik içinde ufak poşetler falan eksik dış ana kutusu duruyor tek sıkıntı olmaz değil mi

Ekran Resmi 2026-01-14 21.32.35.webp

arkadaşlar selam fanları hoşuma gittiği ve kasamın fanlarıyla birebir aynı fanlar olduğu için çokta iyi bir soğutma beklemediğim tam yükte 80 derecenin üstüne çıkmasın işlemci yeter kafaında olduğum için şu 360mm sıvı soğutmayı amazondan satın aldım

ama tam yükte herşeyi kontrol etmeme termal macun yenilememe ki thermal grizzly ile kullanıyorum soğutmayı tam yükte 130w güç limiti açıkken 9600x işlemcim 95 dereceye dayanıyor ve hortumlar ılıktan biraz soğuk radyatör hiç ısınmamış buz gibi pompası bozuk herhalde bilmiyorumda artık ne yapayım bunu içindeki bazı kartonlarını ve am5 dışındaki bi kaç vidasını çope attım dış kutusu duruyor iade edebilir miyim bunu iade alırlar mı veya ne yapayım

iade ettikten sonra bu sıvı soğutmayı almayı dusunuyorum
Direkt iade et dragos nedir ya kardeşim

2 gün önce teslim edildi hala teslim edildiği bile amazona düşmemiş iptal talebi verdim iade değil ama birkaç vidası eksik içinde ufak poşetler falan eksik dış ana kutusu duruyor tek sıkıntı olmaz değil mi

Alıntıyı görüntüle
iptal talebi saçma olur kabul ederlerse elindeki zımbırtı bedavaya gelirde iptal edilmesi için kargolanmamış veya kargodan geri dönebilecek durumda olması lazım keşke teslim edildi bilgisinin güncellenmesini bekleseydin iade talebi açardın

iptal talebi saçma olur kabul ederlerse elindeki zımbırtı bedavaya gelirde iptal edilmesi için kargolanmamış veya kargodan geri dönebilecek durumda olması lazım keşke teslim edildi bilgisinin güncellenmesini bekleseydin iade talebi açardın

kabul edilmezse amazona yazarım teslim aldım ben bunu iade tuşu olmadığı için iptal ettim falan neyse https://www.gaming.gen.tr/urun/7639...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ alınır mı beyler bu birde bu normal kasa fanları takılır degil mi üç tanesi zincirlenip cpu_fan kısmına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,423
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri