MAX 70.0000 TL CİVARINA KASA ÖNERİSİ

hayır asla nvidia fanboy değilim hatta fiyat, saf kas gücü eksikliği gibi sorunlardan sevmem bile. işlemcide amd dışına bakmam. ekran kartı olarak da 7700xt kullanıyodum ve 9070xt ye geçmeyi planlıyodum. ama çok fazla sorun var özellikle driver konusunda. bu yüzden 18k fazla verip düzgün bi 5070ti aldım 9070xt yerine. ve bu yüzden de pek önermiyorum. ben asla fanboy olmam realistiğim sadece. ayrıca imzasında amd king yazan sensin ben değil
eylülden beri 9060xt kullanıyorum bir kere bile sorun yaşamadım, 18k fazla vermek göz göre göre fanboyluk.

Peki bana önerebileceğiniz sistem nedir? Muhtemelen sizlerin söylediklerinize göre bir şeyler almaya çalışacağım ama kafam iyice karıştı
hocam nvidia istersen 5070 alabilirsin o bütçede. amd istersen 9070xt. ben amd önermem ama sana kalmış. işlemcide kesinlikle amd dışına bakma. nvidia daha düşük performans ama kafa rahat. amd daha yüksek performans ama sorun yaşama ihtimalin var. kesin değil ama var

hocam nvidia istersen 5070 alabilirsin o bütçede. amd istersen 9070xt. ben amd önermem ama sana kalmış. işlemcide kesinlikle amd dışına bakma. nvidia daha düşük performans ama kafa rahat. amd daha yüksek performans ama sorun yaşama ihtimalin var. kesin değil ama var
Nvidiada kusursuz değil onda da var sorun yaşama ihtimalin, bu her cihazda olacak bir durum %50-50 şansın var.

eylülden beri 9060xt kullanıyorum bir kere bile sorun yaşamadım, 18k fazla vermek göz göre göre fanboyluk.
umarım hiç yaşamazsın. ben hiçbir markaya düşman veya hiçbir markaya fanboy değilim. ben sorun yaşadım ve 9070xt de dahi sorun yaşayanlar gördümç ihtimalini dahi almak istemediğim ve param olduğu için 5070ti aldım

hayır asla nvidia fanboy değilim hatta fiyat, saf kas gücü eksikliği gibi sorunlardan sevmem bile. işlemcide amd dışına bakmam. ekran kartı olarak da 7700xt kullanıyodum ve 9070xt ye geçmeyi planlıyodum. ama çok fazla sorun var özellikle driver konusunda. bu yüzden 18k fazla verip düzgün bi 5070ti aldım 9070xt yerine. ve bu yüzden de pek önermiyorum. ben asla fanboy olmam realistiğim sadece. ayrıca imzasında amd king yazan sensin ben değil
yapma ya 🤣

Nvidiada kusursuz değil onda da var sorun yaşama ihtimalin, bu her cihazda olacak bir durum %50-50 şansın var.
bütün ürünlerde sorun yaşama ihtimalimiz var. ama nvidia da 1 se amd de 5 bu

son zamanlarda amdnin driverları nvidiadan daha iyi.
rtx 5000 serisi ilk çıktığında evet öyleydi ama şuan eskiye döndüler sayılır amd driver da çok sorun yaşıyo ve ben sadece driver da sorun yaşamadım

9070xt güzel kart ama rtx,fsr ve frame gen konularında hala yerinde sayıyor amd. Yeni çıkan dlss 4.5 performans modu ile fsr 4 quality benzer görüntü veriyor nerdeyse. Frame gen olarak 6x e kadar destek gelecek. Reflex 2 yi de muhtemelen benzer dönemde çıkarıp zaten amd frame gene göre çok çok az olan gecikme işinide daha da azaltacaklar. Kas gücü işi biraz yazılımın yanında önemsiz gözükmeye başladı. 5070 in tek kötü yanı 12 gb vrame sahip olması. İlerde sıkıştırma yöntemleri ile tolere edilir gibime geliyor oda. Ortalama Nvidia kartlar amd ye göre 1.5gb daha az vram yiyor çünkü. Bu arada fanboy gibi de gözükmiyim rx 6600xt-6700xt-6800 kullandım rtx 5070 almadan önce. Şahsen teknoloji ve yenilikleri seven bir insanım. Her seferinde Nvidianın yeni çıkardığı bir teknolojinin amd tarafından 1 sene sonra klonun yapılıp oyunlara yavaş yavaş eklenmesinden bıktım şahsen hatta eklenememesinden diyeyim.

1 veya 5 diye bi değer veremezsin. Problem yaşama ihtimalin ikisinde de aynı, samsung ve apple gibi varsayabilirsin.
alakası yok amd daha çok sorun teşkil ediyo ekran kartında. evet daha serin çalışıyo kartları, daha yüksek performansı daha uyguna veriyo. burda mevzu para ve tercihe kalıyo. param var ve olabildiğince az sorun yaşamak istiyorum bu yüzden 5070ti aldım

daha önce amd sistem kullandım fakat sıkınıtsından yılmıştım o yüzden pek sıcak bakamıyorum açıkçası ama değerlendireceğim. ütopyadaki hazır sistemlerin üzerine ekleme veya çıkarma ile önerebileceğiniz bir sistem var mı acaba. çok fazla sistem toplama kurma işleriylede haşır neşir değilim kururlu setup benim için her zaman iyidir. max format at kur ve kullan tarafındayım.

Geri