Goodram PX500 M2 ssdim bitmişmi?

Tykg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
62
  • Toplam yazılan: 169 866 GB (~170 TB)
  • Toplam okunan: 89 957 GB (~90 TB) Sağlık %69

Csde anlık sistem gecikme ms leri yaşatıyor ondanmı? Sistemim rtx 3050 i5 14400f 2x8 gskill 3200mhz gamebooster 550+80 psu asusprime h610mrd4

Ekler

• 1768429389920.webp
    1768429389920.webp
    60.8 KB · Hit: 83
hdd sentinel yükle bir de oradan at detaylı görelim ama muhtemelen işi bitmiş

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
Sıcaklık durumları nedir, GPU-CPU?
Hocam gpu 70 geçmez cpu stok fan 70 78 arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hdd sentinel yükle bir de oradan at detaylı görelim ama muhtemelen işi bitmiş
1768429926951.webp
smart bilgilerinide atayımmı hocam

Zaten pubg de dokular geç yükleniyor mesela oyun ekranı geldiğinde yerler daha yüklenmemiş oluyor arabayla hızlı giderken çimenler filanda aynı bu da yan etki yapıyor microstutter

Son düzenleme:
kötü zamana denk geldi değişmek lazım

Evet harbiden öyle. 2. El samsung 970 evo plus lar filan 1500 2500 arası 95 99 sağlık hepsi hem Dramli alınabilir bence.
2.el ssd pek önermiyorum ama adamdan hdd sentinel sonucunu iste 50 gün ve 5tb civarı değerler yazıyorsa alınabilir

• Beğen
2.el ssd pek önermiyorum ama adamdan hdd sentinel sonucunu iste 50 gün ve 5tb civarı değerler yazıyorsa alınabilir
Anladım hocam. Bu Cs de sistem gecikmesinin 150 300 olması Ssd denmidir sizce gpum 98 den 70fln oluyor. Pubg de hadi neyse o kesin Dokular çok geç yükleniyor İşlemcimin E-Core unu kapattıgımdada Aynı.

Önemli olan yazma değeri, okuma ssd ye zarar vermez. 170tb yazma var...

Cyristaldiskmark ile test yapıp sonucunu atar mısın bakalım sorun ssd de mi.

Hocam gpu 70 geçmez cpu stok fan 70 78 arası

Alıntıyı görüntülesmart bilgilerinide atayımmı hocam

Zaten pubg de dokular geç yükleniyor mesela oyun ekranı geldiğinde yerler daha yüklenmemiş oluyor arabayla hızlı giderken çimenler filanda aynı bu da yan etki yapıyor microstutter

Ömrü 330TB, sen yarısını kullanmışsın. Tahminen 50 -100tbw rahat kullanırsın.
Format at. Uzun süre beklemiş windows gecikmelere neden olabilir.
Oyunlarda wifi kullanıyorsanız son zamanlarda ülkemizde birçok kişi bahsettiğiniz sorunu yaşıyor.

• Beğen

Ömrü 330TB, sen yarısını kullanmışsın. Tahminen 50 -100tbw rahat kullanırsın.
Format at. Uzun süre beklemiş windows gecikmelere neden olabilir.
Oyunlarda wifi kullanıyorsanız son zamanlarda ülkemizde birçok kişi bahsettiğiniz sorunu yaşıyor.
Ethernet ile bağlıyorum sisteme yeni fornat attım

Bu ssd yi 3 yıl önce takmıştım pc ye o günden bu güne pubg de dokular geç yükleniyo gücümü yetmiyor acaba okkuması 2300 yazması 1700 aslında SSD darboğazı yaşıyorum bence şuan işlemciye filan veri gönderemiyor hızı yetişmiyor fazla yoruldugundan

Son düzenleme:
Ethernet ile bağlıyorum sisteme yeni fornat attım

Bu ssd yi 3 yıl önce takmıştım pc ye o günden bu güne pubg de dokular geç yükleniyo gücümü yetmiyor acaba okkuması 2300 yazması 1700 aslında SSD darboğazı yaşıyorum bence şuan işlemciye filan veri gönderemiyor hızı yetişmiyor fazla yoruldugundan
Garantisi varsa ssd yi gönder bence. Öyle sorunlar yaşatmaması lazım. Bir daha ssd alırken düşük hızlı almamaya çalışın. Yazma hızı en az 3000 olsun. TBW ömrü de en az 600

Son düzenleme:
Geri