Goodram PX500 M2 ssdim bitmişmi?

sizin sata ssd de dram varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer m2 ile hemen deniyemem fakat harddisk ile deniyebilirim harddiskde işe yaramaz ama herhalde daha kötü yapabilir
dram yok. kioxia sata ssd 480gb

dram yok. kioxia sata ssd 480gb
Sizinkinin Sağlığını bilmiyorum ama benim ssd imde hem yıpranmış hem dramsiz sağlığıda kötü oldugu için rastgele cache yazıyor ssd benim yüksek ihtimal nvme. tbw si fazla olduğu için yük altında zorlanıyor

zaten benim asıl sorunum hızı değil yıpranmasından dolayı oluşan latency dalgalanması

1500 e imkansız
256 gb vardı

Sizinkinin Sağlığını bilmiyorum ama benim ssd imde hem yıpranmış hem dramsiz sağlığıda kötü oldugu için rastgele cache yazıyor ssd benim yüksek ihtimal nvme. tbw si fazla olduğu için yük altında zorlanıyor

zaten benim asıl sorunum hızı değil yıpranmasından dolayı oluşan latency dalgalanması

256 gb vardı
256 gb a niye para veresin sırf samsung diye 500 gb alırsın o paraya başka markada

Sonuçlar yakın olsa sorun yok diyeceğim de bi kararsızlık var anlaşılan.

256 gb a niye para veresin sırf samsung diye 500 gb alırsın o paraya başka markada
dramli diye bakıyordum

Sonuçlar yakın olsa sorun yok diyeceğim de bi kararsızlık var anlaşılan.
her test yapışımda daha çok yük biniyor ssd yıprandığı için her testte sapıtıyor değerleri dereceside max 59 oldu

dramli diye bakıyordum

her test yapışımda daha çok yük biniyor ssd yıprandığı için her testte sapıtıyor değerleri dereceside max 59 oldu
çokta önemli değil düşük bütçede temiz bir şey al geç

dramli diye bakıyordum

59 derece soğutucu yoksa iyi bile.

1768517647933.webp

:rolleyes:Masaüstüde 1-2 sn fln dondu

Hocam gpu 70 geçmez cpu stok fan 70 78 arası

Alıntıyı görüntülesmart bilgilerinide atayımmı hocam

Zaten pubg de dokular geç yükleniyor mesela oyun ekranı geldiğinde yerler daha yüklenmemiş oluyor arabayla hızlı giderken çimenler filanda aynı bu da yan etki yapıyor microstutter
Bende sağlık 63 dostum. Üstüne bir soğutucu aldım. Sorun yok şu anda. Daha devam eder sıkma canını. Dosya doğrulama yap hatalı dosya vardır büyük ihtimalle

Geri