Goodram PX500 M2 ssdim bitmişmi?

Hocam gpu 70 geçmez cpu stok fan 70 78 arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntülesmart bilgilerinide atayımmı hocam

Zaten pubg de dokular geç yükleniyor mesela oyun ekranı geldiğinde yerler daha yüklenmemiş oluyor arabayla hızlı giderken çimenler filanda aynı bu da yan etki yapıyor microstutter
Bu ssd zaten kötü bir ssd aynısı 2024 tuf cihazımda da vardı windows ekranı geldikten sonra işlem yapmam için beklemem gerekiyordu performansı çok kötü

Olabilir dns den.
Kalırdım cs de sanki düzeldi gibi ama pubg de hala microstutterlar var Ne ms düşüyor ne kullanımlar ama microstutterlar var mesela şöyle anlatıyım oyuna ilk girişim herşeyi yeni yükleyişi silahın dürbününü açıp sıktıgımda ilk yapısımda çok küçük stutter atıyor fps 115 den 111 den 106 oluyor o Esnade sistem gecikme ms i 8.6 dan 9.2 oluyordu bunlar düşük değerler sanırım zaten

Bu ssd zaten kötü bir ssd aynısı 2024 tuf cihazımda da vardı windows ekranı geldikten sonra işlem yapmam için beklemem gerekiyordu performansı çok kötü
Hmm hocam pubg oynuyormuydunuz siz? Dokular geç yükleniyormuydu

Bence sağlam bir dramli m2 ssd alsam çözülücek gibime geliyor.

Kalırdım cs de sanki düzeldi gibi ama pubg de hala microstutterlar var Ne ms düşüyor ne kullanımlar ama microstutterlar var mesela şöyle anlatıyım oyuna ilk girişim herşeyi yeni yükleyişi silahın dürbününü açıp sıktıgımda ilk yapısımda çok küçük stutter atıyor fps 115 den 111 den 106 oluyor o Esnade sistem gecikme ms i 8.6 dan 9.2 oluyordu bunlar düşük değerler sanırım zaten

Oyun oynamıyordum ama oynasaydım muhtemelen aynı sorunla karşılaşırdım çünkü bu m.2 ssdi aşırı kötü bir ürün bende farklı bir m.2 satın aldım geçen haftalarda

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg

Elinde başka bir depolama harddisk vsvar mı?
Varsa ona kurup dener misin pubg yi

Elinde başka bir depolama harddisk vsvar mı?
Varsa ona kurup dener misin pubg yi
Laptop ssdsi var skyhnix değerleri 1700 e 1100 dü bu arada benim ssd 5-1gb testinde dahada kötü sonuç verdi şuna baksana bu ne RND4K Q32T1 sonucu rezalet oyunların %80 i bunu kullanıyor zaten hadi onu geçtim düşük olabilir Write rezalet oldu bi anda

Ssd için laptoptan sökmem lazım ama hazırda harddisk var westerndigitalin

Ekler

• 1768483560188.webp
    1768483560188.webp
    26.8 KB · Hit: 7
Son düzenleme:
Laptop ssdsi var skyhnix değerleri 1700 e 1100 dü bu arada benim ssd 5-1gb testinde dahada kötü sonuç verdi şuna baksana bu ne RND4K Q32T1 sonucu rezalet oyunların %80 i bunu kullanıyor zaten hadi onu geçtim düşük olabilir Write rezalet oldu bi anda

Baya kötü ssd kaynaklı duruyor gibi, bu kadar düşmesi normal değil.

Elindeki laptop ssd sini takıp tekrardan format atıp dener misin kesin ssd de mi sorunun kaynağını kesin çözmüş olalım.

hocam ssd hızı düşük diye oyunda sorun yaşadığını sanmıyorum. eğer ssd kaynaklı sorun yaşıyorsan bu ssd bozuk demektir. yoksa hızı düşük diye oyunda sorun yaşanmaz. sata ssd ile oynuyorum ben yıllardır her türlü oyunu.

hocam ssd hızı düşük diye oyunda sorun yaşadığını sanmıyorum. eğer ssd kaynaklı sorun yaşıyorsan bu ssd bozuk demektir. yoksa hızı düşük diye oyunda sorun yaşanmaz. sata ssd ile oynuyorum ben yıllardır her türlü oyunu.
sizin sata ssd de dram varmı

Baya kötü ssd kaynaklı duruyor gibi, bu kadar düşmesi normal değil.

Elindeki laptop ssd sini takıp tekrardan format atıp dener misin kesin ssd de mi sorunun kaynağını kesin çözmüş olalım.
Diğer m2 ile hemen deniyemem fakat harddisk ile deniyebilirim harddiskde işe yaramaz ama herhalde daha kötü yapabilir

sizin sata ssd de dram varmı

Diğer m2 ile hemen deniyemem fakat harddisk ile deniyebilirim harddiskde işe yaramaz ama herhalde daha kötü yapabilir
Dene dene harddisk çok yavaş ama kesilirse goodram bozuk demektir.
Onda da kasarsa sk hynix garanti sonuç verecektir.

Geri