AbraForever
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 115
hesaptaki kuponlar gitmiş benim tarayıcı da gözükmüyor ne yapayım
Ben de aldım da havaalanına ineli 8 gün oldu öyle duruyor sorun nedir acaba?Ben bunu aldım .Sıkıntısız geldi ürün elime bunu alabilirsin
En son hangi güncellemeyi aldı sandeBen de aldım da havaalanına ineli 8 gün oldu öyle duruyor sorun nedir acaba?
The plane arrives at the destination airport 7 ocak sabah 7En son hangi güncellemeyi aldı sande
Başka bir ürünüm de 9'unda aynı şekilde havaalanına geldi öylece bekliyor 5 tanecik pipet kapağı avcumdan küçükEn son hangi güncellemeyi aldı sande
Ocak 14 07:04 Uçak varış havaalanına varır diyen bir kargom var Bakalım bende ne olucak beklemekteyim 2 adet neon led var birini yeni aldım diğerinde daha yeni kargolandıThe plane arrives at the destination airport 7 ocak sabah 7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başka bir ürünüm de 9'unda aynı şekilde havaalanına geldi öylece bekliyor 5 tanecik pipet kapağı avcumdan küçükşu an vergi dayamak için hiçbir şeyi teslim etmeyip bekletiyorlar gibi gözüküyor
Yoğunluktandır inş daha 20 gün varOcak 14 07:04 Uçak varış havaalanına varır diyen bir kargom var Bakalım bende ne olucak beklemekteyim 2 adet neon led var birini yeni aldım diğerinde daha yeni kargolandı![]()
bilgisayardan denediğimde yapabildim benyaw geçnler benim ödeme kart kabul etmiyor..Denemedim kart tarayıcı ve farklı bilgisayar hatta internet kalmadı ama ödenmiyor ne yapabilirim ?
Bu shein ürünleri gümrüğe neden girmiyor? aliexpress aynı gün bitirdi temu da aynı. Sheinde sıkıntı falan mı var acabaAdam koltuk aldı o gümrükten geçti bizim avuç kadar kargolarımızı bekletiyorlar yazık
Yoğunluktandır inş daha 20 gün var
Yok amazondan aldığım ürün bile gumrukte tutuluyor saçma sapan sebebsiz iki tane kulak pediBu shein ürünleri gümrüğe neden girmiyor? aliexpress aynı gün bitirdi temu da aynı. Sheinde sıkıntı falan mı var acaba
Aldığın 100tl ledin 30tl vergisi var. Benim koltuğun 800tl vergisi var. Bırak da bizim koltuk önce geçsinAdam koltuk aldı o gümrükten geçti bizim avuç kadar kargolarımızı bekletiyorlar yazık
Yoğunluktandır inş daha 20 gün var
Bir ihtimal kuponlarla vergisi düştüğü için başımıza iş açabilirler veya yoğunluktandırBu shein ürünleri gümrüğe neden girmiyor? aliexpress aynı gün bitirdi temu da aynı. Sheinde sıkıntı falan mı var acaba