🔥İndirim IPhone 16e 39.983 TL Havale ile Ödemeye Özel

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,030
ipad pro veya macbooku olan için f/p telefon
128 gb olmasa keşke
Ucuz olduğu için kabul edilebilir bence. Zaten iOS un depolama yönetimi Android den çok daha başarılı şuan cihazım 256GB olmasına ve hiç gereksizleri silme çabasına girmememe rağmen 1 yılda 110GB dolmuş. Çok fotoğraf çeken varsa da 6 ayda bir boşaltır ya da iCloud kullanır 😀

Ucuz olduğu için kabul edilebilir bence. Zaten iOS un depolama yönetimi Android den çok daha başarılı şuan cihazım 256GB olmasına ve hiç gereksizleri silme çabasına girmememe rağmen 1 yılda 110GB dolmuş. Çok fotoğraf çeken varsa da 6 ayda bir boşaltır ya da iCloud kullanır 😀
bende 128 gb dan 75 gb boş şuan + 50gb icloud var yetmedigi olay yok gibi

bende 128 gb dan 75 gb boş şuan + 50gb icloud var yetmedigi olay yok gibi
Yeter ya eskisi gibi kısıtlı olma durumu pek kalmadı. Ben iPhone alırken bunu 5 sene kullanırım bari tonla para verirken 4K fazla vereyim hafızayı kafama takmayım diye düşünmüştüm ama ona bile çok gerek yokmuş 128GB alsam hala dolmamış olacaktı 😀

Yeter ya eskisi gibi kısıtlı olma durumu pek kalmadı. Ben iPhone alırken bunu 5 sene kullanırım bari tonla para verirken 4K fazla vereyim hafızayı kafama takmayım diye düşünmüştüm ama ona bile çok gerek yokmuş 128GB alsam hala dolmamış olacaktı 😀
Anısı kalsın diye silemediklerimiz yer kaplıyor hocam maalesef..

bu telefonu aldım 14 plustan geçecektim etrafımdakiler iade ettirdi kötü telefon vs. diye diye kullanamadım hiç

birçok yerde 40 lira zaten, üstelik kartla alıp nakiti günlükte tutsan 800-900 lira da karın olur..

ismi cismi belli olmayan saçma sapan yerlerdne telefonmu alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birçok yerde 40 lira zaten, üstelik kartla alıp nakiti günlükte tutsan 800-900 lira da karın olur..
kartla aldıgında taksit yok neyle alıyorsun kartla telefonlarda taksit yok kanunen ya nakit yada havale anca karta tek çekim yapsan direkt ödemen lazım faiz işler gününde ödemezsen

ismi cismi belli olmayan saçma sapan yerlerdne telefonmu alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartla aldıgında taksit yok neyle alıyorsun kartla telefonlarda taksit yok kanunen ya nakit yada havale anca karta tek çekim yapsan direkt ödemen lazım faiz işler
En ucuz olarak gözüken MRcep firması Samsung resmi satıcısı olması lazım. 2 sene önce Powerbank alırken araştırmıştım bir çok markanın resmi satışını yapıyorlar

öncede 36k satmıyor muydu bu ne ara uçtular

Geri