asko56
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,030
Resmi satıcısı zaten Cep telefonlarında taksit yok eger paranız nakit ise piyasanın en dip fiyatı şuan
ipad pro veya macbooku olan için f/p telefon
Resmi satıcısı zaten Cep telefonlarında taksit yok eger paranız nakit ise piyasanın en dip fiyatı şuan
Ucuz olduğu için kabul edilebilir bence. Zaten iOS un depolama yönetimi Android den çok daha başarılı şuan cihazım 256GB olmasına ve hiç gereksizleri silme çabasına girmememe rağmen 1 yılda 110GB dolmuş. Çok fotoğraf çeken varsa da 6 ayda bir boşaltır ya da iCloud kullanıripad pro veya macbooku olan için f/p telefon
128 gb olmasa keşke
bende 128 gb dan 75 gb boş şuan + 50gb icloud var yetmedigi olay yok gibiUcuz olduğu için kabul edilebilir bence. Zaten iOS un depolama yönetimi Android den çok daha başarılı şuan cihazım 256GB olmasına ve hiç gereksizleri silme çabasına girmememe rağmen 1 yılda 110GB dolmuş. Çok fotoğraf çeken varsa da 6 ayda bir boşaltır ya da iCloud kullanır![]()
Yeter ya eskisi gibi kısıtlı olma durumu pek kalmadı. Ben iPhone alırken bunu 5 sene kullanırım bari tonla para verirken 4K fazla vereyim hafızayı kafama takmayım diye düşünmüştüm ama ona bile çok gerek yokmuş 128GB alsam hala dolmamış olacaktıbende 128 gb dan 75 gb boş şuan + 50gb icloud var yetmedigi olay yok gibi
Anısı kalsın diye silemediklerimiz yer kaplıyor hocam maalesef..Yeter ya eskisi gibi kısıtlı olma durumu pek kalmadı. Ben iPhone alırken bunu 5 sene kullanırım bari tonla para verirken 4K fazla vereyim hafızayı kafama takmayım diye düşünmüştüm ama ona bile çok gerek yokmuş 128GB alsam hala dolmamış olacaktı![]()
ismi cismi belli olmayan saçma sapan yerlerdne telefonmu alınır
Taksit konuları bitti. Havaleye mi başladık?
kartla aldıgında taksit yok neyle alıyorsun kartla telefonlarda taksit yok kanunen ya nakit yada havale anca karta tek çekim yapsan direkt ödemen lazım faiz işler gününde ödemezsenbirçok yerde 40 lira zaten, üstelik kartla alıp nakiti günlükte tutsan 800-900 lira da karın olur..
En ucuz olarak gözüken MRcep firması Samsung resmi satıcısı olması lazım. 2 sene önce Powerbank alırken araştırmıştım bir çok markanın resmi satışını yapıyorlarismi cismi belli olmayan saçma sapan yerlerdne telefonmu alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kartla aldıgında taksit yok neyle alıyorsun kartla telefonlarda taksit yok kanunen ya nakit yada havale anca karta tek çekim yapsan direkt ödemen lazım faiz işler