samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 714
Aras Allaha emanet ya benim bi şapka siparişim vardı o mesela 6 günde geldi ama aras ne kargo takibi ne kod bişi gönderdi. Şapka aldığımı bile kargo gelince hatırladımAras 4 gündür sokamadı
Bugün verdim herhalde ayın sonuna doğru gelir7 Ocak'ta verdiğim sipariş dün gümrüğe gelmiş, bugün paketi DHL teslim almış. 8 ve 12 Ocak'ta verdiğim siparişler ise Temu deposunda havaalanına gönderilmeyi bekliyorlar. Kontrol ederken bir tanesinde hızlandır butonu tekrar aktif olmuştu tıkladım görünce, ara sıra kontrol etmek gerekiyor demek ki. Aslında bir ürünün parçasını eksik sipariş etmişim ama bu saatten sonra risk almak istemiyorum.
Benimde aldığım bir kıyafet böyle. Türünden ötürü sanırım.5 gündür uçak indi gümrüğe giremedi
ikisi de sheinden mi4 ocakta aldığım otomatik saat için uçak indi diyorken 8 ocakta aldığım mini kamera kargoda yoldaymış bunun nedeni nedir acaba
Evet ikisi de shein ikisi de Arasikisi de sheinden mi
Tam tersidir o hocam ayın 5inde aldıgım saat çoktan elime ulaştıEvet ikisi de shein ikisi de Aras
Bilmiyorum saat 4 ocakta verildi hala ilerleme yokTam tersidir o hocam ayın 5inde aldıgım saat çoktan elime ulaştı
Hocam bilgileriniz gözüküyor haberiniz olsunHızlı ya sheinAlıntıyı görüntüle
Hayli hayli yetişir ben senin ürün aldığın tarihten sonra farklı ürünler aldım öyle düşün6 şubata yetişir mi sizce
Alıntıyı görüntüle
Hocam saat nasılTam tersidir o hocam ayın 5inde aldıgım saat çoktan elime ulaştı