sharingan01
80+
- Reaksiyon skoru
- 119
yani bu da yetişmiyorsa ne yetişecek6 şubata yetişir mi sizce
Alıntıyı görüntüle
yani bu da yetişmiyorsa ne yetişecek6 şubata yetişir mi sizce
Alıntıyı görüntüle
daha bugün verdim la ben inş benimki de yetişir deyani bu da yetişmiyorsa ne yetişecek
bugün biraz daha gereksiz ürün alalım mı beraberdün akşam bitirdim alım işini gerekli gereksiz bin ton ürün aldım
cihaz kalmadı hesap açacakbugün biraz daha gereksiz ürün alalım mı beraber
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601100483931814 10dk önce bunu aldım temudaki son kredim ile bu gün geceye kadar bitir alışverişibugün biraz daha gereksiz ürün alalım mı beraber
kaç TL'ye geldi la buhttps://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601100483931814 10dk önce bunu aldım temudaki son kredim ile bu gün geceye kadar bitir alışverişi![]()
1400 olabilir emin değilimkaç TL'ye geldi la bu
Ben de shein den 217 TL'ye aldım birkaç kişi yorumlara türkiyede olan 1000-1500 tl arasına satılan ürün gibi yazmışta inşallah öyledir1400 olabilir emin değilim
7 Ocak'ta verdiğim sipariş dün gümrüğe gelmiş, bugün paketi DHL teslim almış. 8 ve 12 Ocak'ta verdiğim siparişler ise Temu deposunda havaalanına gönderilmeyi bekliyorlar. Kontrol ederken bir tanesinde hızlandır butonu tekrar aktif olmuştu tıkladım görünce, ara sıra kontrol etmek gerekiyor demek ki. Aslında bir ürünün parçasını eksik sipariş etmişim ama bu saatten sonra risk almak istemiyorum.Temu dan alışveriş yapan var mı on sipariş ürünü var şimdi 1 haftada göndermese sıkıntı olabilir
benimkiler de aynı şekilde7 Ocak'ta verdiğim sipariş dün gümrüğe gelmiş, bugün paketi DHL teslim almış. 8 ve 12 Ocak'ta verdiğim siparişler ise Temu deposunda havaalanına gönderilmeyi bekliyorlar. Kontrol ederken bir tanesinde hızlandır butonu tekrar aktif olmuştu tıkladım görünce, ara sıra kontrol etmek gerekiyor demek ki. Aslında bir ürünün parçasını eksik sipariş etmişim ama bu saatten sonra risk almak istemiyorum.