Exclimax(?)
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
Bende aldım bi tane, rezil olmayız inş, bu markayı bilmiyorum. Nasıl bir mousedur kullananlar aydınlatabilir mi?
ben bundan aldım rgb bi mouse sarj istasyonu var kibar hafif bi mouse yazılımıda var ayrıca![]()
Gamepower Radus 12.000DPI Triple Mode (Kablolu/Bluetooth/2.4G) Gaming Mouse - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Radus 12.000DPI Triple Mode (Kablolu/Bluetooth/2.4G) Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu fiyata bedava. En yakın rakibi Fevell Z1 SE 888₺. Bu bütçede tek seçenek.
Clawsın ürünleri genelde f/p oluyor hocam ama tıklama ömrüne baktığımızda 20 milyon tıklama ömrüne sahipmiş radus ise 80 milyon sensörleri hakkında net bir bilgim yok ama tıklama ömrü bakımından radusu tercih ederdim ben ikisi arasındanben bundan aldım rgb bi mouse sarj istasyonu var kibar hafif bi mouse yazılımıda var ayrıca
linkteki mi iyi hb deki mi ?
markayı kötüleyenler çok ama bence çoğu markanın herhangi bir ürününü hiç kullanmamış. bi klavyesi içinde bu tarz yorumları çok görmüştüm ama inceleme videosunu izledikten sonra almaya karar vermiştim fiyatı da uygun olunca. 5-6 aydır da kullanıyorum çok memnunum o yüzden mousedan da çektim bi taneBende aldım bi tane, rezil olmayız inş, bu markayı bilmiyorum. Nasıl bir mousedur kullananlar aydınlatabilir mi?
hangisi?Fason üretim bu, orjjinalde hangi fare bu onun inc3lemerine bakalım.
yeni hesap açınca kuponla 550'ye geldi. bu fiyata değer herhaldeFevell Z1 SE çok daha mantıklı.
200₺ fark bile yok.