Öneri Kaliteli 850w PSU önerisi

Azoth

80+
Reaksiyon skoru
157
Bütçe
10000
Merhabalar, Yeni bir sistem topladım. Dün kurdum BIOS ekranı geldi fakat 3-5 dakika sonra pat diye bir ses geldi ve şarteller attı. PSU dan yanık kokusu geldi. Kontrol için PSU’yu söküp prize taktım ama yine ses geldi ve kıvılcım çıktı. Şimdi yeni bir PSU alacağım ama bu olaydan sonra tereddüt ettim. Bilgisi olan arkadaşlar 850w kaliteli bir PSU önerebilirse sevinirim. Teşekkürler.

Bütçe : 10.000₺

İşlemci : 9800X3D
Ekran kartı : RTX 5070
Sorunlu PSU : Corsair RM850e

Merhabalar, Yeni bir sistem topladım. Dün kurdum BIOS ekranı geldi fakat 3-5 dakika sonra pat diye bir ses geldi ve şarteller attı. PSU dan yanık kokusu geldi. Kontrol için PSU’yu söküp prize taktım ama yine ses geldi ve kıvılcım çıktı. Şimdi yeni bir PSU alacağım ama bu olaydan sonra tereddüt ettim. Bilgisi olan arkadaşlar 850w kaliteli bir PSU önerebilirse sevinirim. Teşekkürler.

Bütçe : 10.000₺

İşlemci : 9800X3D
Ekran kartı : RTX 5070
Sorunlu PSU : Corsair RM850e
Hocam o model bile sorun çıkardıysa ne önersek boş , şans işi bu biraz.

Son düzenleme:
Psunun garantisi var mı?
Tabii ki onu garantiye yollayacağım hocam. Başka model almak istedim. Tekrar güvenemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler öneri için hocam.

Ben bizzat kullanıyorum fiyatı da iyi. Bunu 1 yıldır kullanıyorum. Öncesinde de tuf 750w 2 yıl kullandım. Hep memnun kaldım. Sorun yaşayanda illa vardır ama ben sorun yaşayana da denk gelmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,154
Üyeler
187,785
Son üye
Allah'ın Yalnız Kulu
Geri