Shein indirimli ürünler

bu saaten sonra yetişirmi bilmiyorum ben bugün sipariş verdim easymx ve gamesir in telefon gamepadlarinin fiyatlari çok cazip oluyor.
yeni hesap vergi dahil;
easymx m05 770tl
Alıntıyı görüntüle
gamesir x5lite 660tl
Alıntıyı görüntüle

türkiye fiyatları saçma sapan derecede pahalı bilgisayar açıkken steam linkten hikayeli oyun yada emulator için güzel telefon gamepadleri.

Alıntıyı görüntüle
ben göremedim aliexpresse girdim ama

bu saaten sonra yetişirmi bilmiyorum ben bugün sipariş verdim easymx ve gamesir in telefon gamepadlarinin fiyatlari çok cazip oluyor.
yeni hesap vergi dahil;
easymx m05 770tl
Alıntıyı görüntüle
gamesir x5lite 660tl
Alıntıyı görüntüle

türkiye fiyatları saçma sapan derecede pahalı bilgisayar açıkken steam linkten hikayeli oyun yada emulator için güzel telefon gamepadleri.

Alıntıyı görüntüle
bu şekilde nasıl indirimli alıoruz? ben buranın yabancısıyım. kupon var ama kullanamıyorum.

Araç içi kamera alan oldu mu, iyi midir? Önerdiğiniz model var mı

yeni hesap vergi dahil;
easymx m05 770tl
Alıntıyı görüntüle
gamesir x5lite 660tl
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Link atabilir misin bende çıkmıyor bu ürünler

Çıkıyor da fiyatları böyle değil

Son düzenleme:
yeni hesap vergi dahil;
easymx m05 770tl
Alıntıyı görüntüle
gamesir x5lite 660tl
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Öneri için sağolun hocam sizin aldığınız m05den bir adette ben aldım.

Link atabilir misin bende çıkmıyor bu ürünler

Çıkıyor da fiyatları böyle değil
easymx yazdığınızda başlarda çıkıyor olması lazım, fiyat aynı değilse kuponunuzu ve puanınızı kontrol edin hocam.

Öneri için sağolun hocam sizin aldığınız m05den bir adette ben aldım.

easymx yazdığınızda başlarda çıkıyor olması lazım, fiyat aynı değilse kuponunuzu ve puanınızı kontrol edin hocam.
%70 kuponum var ama 1100 TL görünüyor ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle

Ekler

• Screenshot_2026-01-16-11-21-35-704_com.zzkko.webp
    Screenshot_2026-01-16-11-21-35-704_com.zzkko.webp
    122.9 KB · Hit: 90
%70 kuponum var ama 1100 TL görünüyor ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle
bu şekilde nasıl indirimli alıoruz? ben buranın yabancısıyım. kupon var ama kullanamıyorum.
ben göremedim aliexpresse girdim ama
indirim direkt çıkmıyorsa kupon kullandırtmıyorsa.ürünü sepete ekleyin sheinden çıkın chrome a girip gamesir x5 lite yazın.googledaki alışveriş sekmesinden gösterdiğim yere yada benzeri shein linkine tıklayın açılan sayfadan sepete ekleyın.
sepetinize geri döndüğünüzde googleden eklediğiniz ürünü silin indirim kuponu önceden eklediğiniz ürüne etki etsin.

Screenshot_2026-01-16-11-42-28-104_com.android.chrome-edit.webp

Screenshot_2026-01-16-11-42-56-453_com.zzkko-edit.webp

indirim direkt çıkmıyorsa kupon kullandırtmıyorsa.ürünü sepete ekleyin sheinden çıkın chrome a girip gamesir x5 lite yazın.googledaki alışveriş sekmesinden gösterdiğim yere yada benzeri shein linkine tıklayın açılan sayfadan sepete ekleyın.
sepetinize geri döndüğünüzde googleden eklediğiniz ürünü silin indirim kuponu önceden eklediğiniz ürüne etki etsin.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
eyw kral oldu. O7

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gamesirin başka ürünlerinde de çalışır mı bu yöntem hocam ?

yeni hesap vergi dahil;
easymx m05 770tl
Alıntıyı görüntüle
gamesir x5lite 660tl
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Böyle kupon kullanarak easysmx m15 alınabiliyor mu?

Pilli ürün ve muhtemelen 30 Euro üstünde bir sıkıntı çıkması muhtemel değil mi?

Ekler

• Screenshot_2026-01-16-12-30-16-464_com.zzkko-edit.webp
    Screenshot_2026-01-16-12-30-16-464_com.zzkko-edit.webp
    51.7 KB · Hit: 101
6 günde teslim edildi bugün geldi şaşırtıcı aras kargoydu

Ekler

• IMG_9492.webp
    IMG_9492.webp
    111.2 KB · Hit: 67
Geri