kemal3298432
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
7.650tl ye düştü ürün acaba peşin fiyatına 3 taksitle alınmaya değer mi ?
birkaç ay oldu ufak sallanma problemleri dışında memnunum7.650tl ye düştü ürün acaba peşin fiyatına 3 taksitle alınmaya değer mi ?
Hawk Future bence her açıdan daha iyi bir seçenek. İndirim kovalayın.7.650tl ye düştü ürün acaba peşin fiyatına 3 taksitle alınmaya değer mi ?
Ben exvega andromeda- hawk fab v6- xdrive 15 li arasında kaldım hawk kaldım 7500 tl ye 5 taksitli7.650tl ye düştü ürün acaba peşin fiyatına 3 taksitle alınmaya değer mi ?
hocam bende hawk fab v4 ,15 li plus ve Exvega Andromeda arasında kaldım. Bence ne mantıklısı exvega fakat peşin fiyatına taksit yapmıyorBen exvega andromeda- hawk fab v6- xdrive 15 li arasında kaldım hawk kaldım 7500 tl ye 5 taksitli
Anka kullanıyorum pişmanım keşke hawk alsaydım diyorum7.650tl ye düştü ürün acaba peşin fiyatına 3 taksitle alınmaya değer mi ?
Mantıklı hocam ama son 1 ay en düşük 10.500 görmüş biraz tuzlu değil miHawk Future bence her açıdan daha iyi bir seçenek. İndirim kovalayın.
Neyden şikayetçisiniz hocamAnka kullanıyorum pişmanım keşke hawk alsaydım diyorum
exvega güzel koçtaşta 8.500 tl ama taksit yok 5 taksit baya cazip geldi açıkcasıhocam bende hawk fab v4 ,15 li plus ve Exvega Andromeda arasında kaldım. Bence ne mantıklısı exvega fakat peşin fiyatına taksit yapmıyor
Konuyu atiyim direktMantıklı hocam ama son 1 ay en düşük 10.500 görmüş biraz tuzlu değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neyden şikayetçisiniz hocam