Redmi note 13 pro 4g hyperos3 sonrasında main menude kalıyor

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
492
dostlar merhaba redmi note 13 pro 4g cihazıma hyperos3 gelmişti bende yukledim bundan once hyperos 1 ve 2 sorunsuz yuklemiştim cihazım yurt dısı suanda guncellemeden sonra main menu ekranında kaldı reboot yapıyorum ama yine beni aynı menuye atıyor bir sekilde halledebilirmiyim

bende sabah güncelledim başıma geldi öncelikle power off diyerek kapatın sonra güç tuşuna basarak açın logo gelince ses kısmaya basın açılana kadar. eğer açılırsa güvenli modda açılcak sürümü kontrol edin hyperos 2 ye düşmüşse yeniden başlatın ben böyle yaparak düzelttim umarım sizde de düzelir.

bende sabah güncelledim başıma geldi öncelikle power off diyerek kapatın sonra güç tuşuna basarak açın logo gelince ses kısmaya basın açılana kadar. eğer açılırsa güvenli modda açılcak sürümü kontrol edin hyperos 2 ye düşmüşse yeniden başlatın ben böyle yaparak düzelttim umarım sizde de düzelir.
bir kac kez yeniden baslattım hyperos2 de basladı ama suanda bazı uygulamalar acılmıyor

bootloader kilidi kapalı ise sıfırlayabilirsiniz. benimkide dirençli ve sıfırladım şuanlık sorun yok
ona nereden bakıyoruz hocam tam olarak biraz cahilim bu telefon işlerinde pc ye gore

ona nereden bakıyoruz hocam tam olarak biraz cahilim bu telefon işlerinde pc ye gore
geliştirici seçeneklerinde mi kilit açma durumunda gözükür veya telefonu açarken (mi logosu varken) üstte kilit işareti gözükür

geliştirici seçeneklerinde mi kilit açma durumunda gözükür veya telefonu açarken (mi logosu varken) üstte kilit işareti gözükür
yok hocam kilit işareti falan cıkmıyor bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri