🔥İndirim GIGABYTE MO27Q28G 27" QHD WOLED 29.799,00 TL Tekrardan Stoklarda

achardir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
457
İTOPYA : 29.904,00 TL
İNCEHESAP : 29.799 TL
incehesap 29.799 Düşürmüş. ilk geldiğinde stok 33.069 idi.
İtopyada axess 5 taksit inceheseapta paraf 3 taksit.
İlk çıktığı fiyat'dan pahalı ama Bence Halen en mantıklı seçeneklerden biri satın almak isteyen varsa stoklar gelmiş.

Son düzenleme:
Amazon depodan 25k ya aldım 3 gün önce. Birkaç haftaya iade ederim

Amazon depodan 25k ya aldım 3 gün önce. Birkaç haftaya iade ederim
iade edip sıfırını al ya. Ben de amazondan aldım asus olanı o kadar pimpirikli bir insanım ki kafam hiç rahat etmiyor. bu adam 55 saat kullanıp niye iade etmiş bu monitörü diyorum kendi kendime. Baktım kasımın 4 ünde ürünü kaydetmiş bide. Garanti 4 Kasımda başlamış.

iade edip sıfırını al ya. Ben de amazondan aldım asus olanı o kadar pimpirikli bir insanım ki kafam hiç rahat etmiyor. bu adam 55 saat kullanıp niye iade etmiş bu monitörü diyorum kendi kendime. Baktım kasımın 4 ünde ürünü kaydetmiş bide. Garanti 4 Kasımda başlamış.
Ben de aldım 23Klığı kargoya vermediler hala şaka gibi

Ya evet depo çok iyi değil aslında. Ama yarı yarıya fiyat avantajı olursa tadından yenmiyor.

Ben de aldım 23Klığı kargoya vermediler hala şaka gibi
bunlar iade aldığı anda depoya koyuyor, stok açıyor, ürünün onlara gelmesi yeniden yollamaları falan bir kaç gün sürüyor. Bende sipariş verdikten 4 gün sonra verdiler kargoya. Tahminim bu şekilde. Kutunun üstünde amazon depoya doğru kargo stickeri gördüm ordan yola çıkarak yapıyorum bu yorumu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,429
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri